Radiofrecvența pe care o folosesc:
Digi (3G) - 2100Mhz
Vodafone ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100Mhz
Orange ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100Mhz
Cosmote ( GSM ) - 1800Mhz
Zapp ( CMDA + 3G ) - 450Mhz / 800Mhz + 2100Mhz
Rețelele Wifi folosesc banda de la 2401Mhz la 2480Mghz standard 802.11b/g - România .
Magnetonul din cuptorul cu microunde funcționează la frecvența de 2450Mhz.
Concluzia...?
________________________________
REGULI MINIME DE UTILIZARE A MOBILULUI:
- NU VA FI FOLOSIT DREPT CEAS DEȘTEPTĂTOR;
- VA FI ȚINUT LA CEL PUȚIN 2 M DE CAP, ÎN TIMPUL ZILEI, ȘI AL NOPȚII ( ÎN LIMITA POSIBILULUI).
LUCRURILE AFIȘATE MAI JOS SUNT CUNOSCUTE DE MULT TIMP, DE NEUROLOGI.
În ultima săptămână din octombrie 2009, a fost susținută o teză de doctorat în România , la Clinica de Medicină a Muncii din Cluj, iar concluziile au fost înspăimântătoare!
Studiul s-a făcut utilizând tehnică de vârf, la nivel mondial, cea a determinării chemoluminiscenței și a lipoperoxizilor.
S-au studiat astfel efectele câmpurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, în special cele produse de telefonia mobilă, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobilă, rețele de înaltă tensiune.
TOATE PRODUC cancer, îmbătrânire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburări de somn, decalcifieri osoase, creșterea coagulării, cataractă, tulburări endocrine etc.
ATENȚIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil, cu cât sunt mai lungi, cu atât sunt mai nocive, mai ales la start, când testezi apelul sau "bipul" cu telefonul la ureche.
S-a arătat cum vibrațiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densități diferite, concentrări și reflexii în anumite zone, mai ales craniene.
Calota craniană funcționează ca o antenă parabolică cu concavitatea în jos, concentrând undele spre baza creierului, afectând hipofiza, tiroida și cristalinul (risc de cataractă).
Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizării telefoniei mobile sub vârsta de 14 ani!
Dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, întrucât telefonul mobil e ținut mult mai departe de calota craniană.
Cea mai periculoasă rețea este Cosmote, care generează impulsurile cele mai puternice; 75% din ele generează Zapp-ul, 33% generează Vodafone și Orange , iar cel mai jos e Digimobil