Setari Cookie-uri

am dreptate sau e obsesie?

Buna! Sunt intr-o relatie de aproape 4 ani, a fost prima mea iubire si barbatul care mi-a dat viata peste cap. Nu m-am gandit niciodata inainte ca ar putea fi al meu dar uite ca s-a intamplat. Avem o relatie palpitanta, mereu se intampla cate ceva, am fost despartiti o perioada, am trecut prin multe impreuna, am suferit amandoi dar mereu a fost iubirea noastra mai presus de tot. Am insa o mare nedumerire, mereu a fost asa si vreau sa aflu si parerea voastra despre asta. Ma iubeste, nu am nici o indoiala, dar este foarte sociabil, exagerat cu toate fetele din jurul lui, are o multime de conturi pe siteuri de socializare diferite, isi petrece ore intregi in fiecare zi studiind profilele altora si adaugand prietene(prieteni). El mereu a fost o fire mai retrasa in realitate, la prima vedere asa pare, nu are prieteni baieti cu care sa iasa si mereu el s-a inteles bine cu fetele si mereu cand iesim el e singurul baiat, restu fete. Eu disper cand vad ca are blog unde tot filosofeaza cu toate ciudatele pe diferite subiecte, sau adauga zilnic nu stiu cate tipe la friends. Am discutat despre asta si mereu imi inchide gura ca pentru el asta nu inseamna nimic, ca doar discuta pentru ca nu are ocupatie. Sta treaz noptile si pierde vremea pe net mereu. I-am tot explicat sa-si faca o viata in realitate, ca nu are nici un sens sa piarda vremea asa. Pe mine asta ma deranjeaza enorm, nu ma neglijeaza deloc dar gandul ca el discuta si admira alte tipe pe net ma dispera. Se mai scapa si ma mai minte sau incearca sa-mi ascunda unele chestii, de exemplu minciunele absurde: ca respectiva il cauta si ii scrie, ca nu el a adaugat-o pe tipa, etc. Il cunosc foarte bine si stiu ca minte de teama sa nu ma supar pe el. Am mai descoperit fara sa vreau scapari multe la el: filmulete deocheate in telefon, mesaje pe net de la tipe, poze in ceva club cu femei dezbracate si el cu colege de servici pe acolo. El la toate are cate o explicatie si apoi ma face sa ma simt vinovata ca il acuz pe nedrept. Imi e drag si am incredre in el dar ma stresez mereu in ultima vreme sa-l urmaresc sa fiu cu ochii-n patru, recunosc ca sunt geloasa si il vreau doar pentru mine, dar gandurile astea ma termina. Am citit ca as putea fi complexata de anumite aspecte fizice si asta ma face sa fiu asa paranoica, posibil sa fie si asta. Dar daca ati fi in locul meu cum ati reactiona voi la toate astea? Exagerez eu sau chiar am motive sa-mi fac griji? Multumesc.
kudika019734
Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:57
cati ani ai?????
scorpyoW
Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:12
mda nu e bine ce face clar si posibil sa nui poti interzice asta nu? in ceea ce te priveste pe tine ...... niciodata sa nu te subapreciezi si sa te stii face respectata de toata lumea prietenul sau ce e el/ nu te respecta ce faci daca iti mai aduce pe una ???? menaj a troi ??? (( asa se scrie ???))
crifeli
Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:15
vezi u ca el mai are si poze deocheate
trebue sa avem grija ce sfaturi ii dam
scorpyoW
Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:25
Am 19 ani, in curand schimb prefixul, el e cu 3 ani jumate mai mare decat mine..
kudika019734
Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:29
imi pare rau dar un singur lucru( next) poate se trezeste la realitate
scorpyoW
Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:33
De la: kudika019734, la data 2011-01-15 18:57:51Buna! Sunt intr-o relatie de aproape 4 ani, a fost prima mea iubire si barbatul care mi-a dat viata peste cap. Nu m-am gandit niciodata inainte ca ar putea fi al meu dar uite ca s-a intamplat. Avem o relatie palpitanta, mereu se intampla cate ceva, am fost despartiti o perioada, am trecut prin multe impreuna, am suferit amandoi dar mereu a fost iubirea noastra mai presus de tot. Am insa o mare nedumerire, mereu a fost asa si vreau sa aflu si parerea voastra despre asta. Ma iubeste, nu am nici o indoiala, dar este foarte sociabil, exagerat cu toate fetele din jurul lui, are o multime de conturi pe siteuri de socializare diferite, isi petrece ore intregi in fiecare zi studiind profilele altora si adaugand prietene(prieteni). El mereu a fost o fire mai retrasa in realitate, la prima vedere asa pare, nu are prieteni baieti cu care sa iasa si mereu el s-a inteles bine cu fetele si mereu cand iesim el e singurul baiat, restu fete. Eu disper cand vad ca are blog unde tot filosofeaza cu toate ciudatele pe diferite subiecte, sau adauga zilnic nu stiu cate tipe la friends. Am discutat despre asta si mereu imi inchide gura ca pentru el asta nu inseamna nimic, ca doar discuta pentru ca nu are ocupatie. Sta treaz noptile si pierde vremea pe net mereu. I-am tot explicat sa-si faca o viata in realitate, ca nu are nici un sens sa piarda vremea asa. Pe mine asta ma deranjeaza enorm, nu ma neglijeaza deloc dar gandul ca el discuta si admira alte tipe pe net ma dispera. Se mai scapa si ma mai minte sau incearca sa-mi ascunda unele chestii, de exemplu minciunele absurde: ca respectiva il cauta si ii scrie, ca nu el a adaugat-o pe tipa, etc. Il cunosc foarte bine si stiu ca minte de teama sa nu ma supar pe el. Am mai descoperit fara sa vreau scapari multe la el: filmulete deocheate in telefon, mesaje pe net de la tipe, poze in ceva club cu femei dezbracate si el cu colege de servici pe acolo. El la toate are cate o explicatie si apoi ma face sa ma simt vinovata ca il acuz pe nedrept. Imi e drag si am incredre in el dar ma stresez mereu in ultima vreme sa-l urmaresc sa fiu cu ochii-n patru, recunosc ca sunt geloasa si il vreau doar pentru mine, dar gandurile astea ma termina. Am citit ca as putea fi complexata de anumite aspecte fizice si asta ma face sa fiu asa paranoica, posibil sa fie si asta. Dar daca ati fi in locul meu cum ati reactiona voi la toate astea? Exagerez eu sau chiar am motive sa-mi fac griji? Multumesc.
daca nu se intalneste cu ele in realitate,nu inteleg de ce te deranjeaza?doar nu le f...t virtual. Eu cred ca esti prea geloasa si nu e bine
Valy90
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:22
ce faci ma urmaresti????
scorpyoW
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:25
De la: scorpyoW, la data 2011-01-16 00:25:14ce faci ma urmaresti????
ce-ai bre? ai luat-o razna de la zodii? imi esti draga scorpio
Valy90
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:28
deja am futurasi prin stomac
scorpyoW
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:33
De la: scorpyoW, la data 2011-01-16 00:33:02deja am futurasi prin stomac
si nu te gadila?
Valy90
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:40
valeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inca cum


uite asa sar
scorpyoW
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:43
DACA aveai vreo 30 de ani si el era un barbat, ai fi avut dreptate sa te superi.
Dar la 19 ani, cu o relatie de pe la vreo 15 ani (el avand atunci cat ai tu acum) ce te astepti? Astea-s riscurile inceperii vietii sexuale in "copilarie", cand visati ca primul va fi si ultimul.

Mie una, mi se pare absolut firesc ce face. Are doar 23 de ani, nu vrea sa se insoare, nu vrea responsabilitati, testeaza, incearca, cucereste, se lasa cucerit. Si-si va lua lumea cat de curand.

Daca iti imaginezi ca langa el vei croseta botosei pentru nepoti, te inseli. Obisnuiteste-te cu gandul ca e doar primul barbat din viata ta, nu si ultimul.

Iti place, nu-ti place, asta este!
rashela
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:46
cred ca amandoi aveti o obsesie ..... pe tine te deranjeaza ca el sta pe site-uri de socializare... vad ca si tu stai.... .... vorbeste cu femei.... daca ar fi vorbit cu barbati era mai grav.... te inseala? crezi ca daca ar vrea sa te insele ar trebuii sa stea pe site0uri de socializare? nu mama... daca vrea sa te insele te inseala real... nu virtual... tinand cont ca ai 20 de ani... te inteleg cu "obsesia"... treci peste... gandeste-te ca daca ii place de tine ii va place in continuare.... dar sincer iti spun... dupa ce scrii tu aici... eu cred ca relatia asta se va sfarsi... el inseamna mult pt tine... sunt convinsa...a fost primul tau barbat.... dar tu pt el.... nu stiu daca insemni la fel de mult.... pune tu in balanta daca merita barbatul

frumos comentariu scorpyoW
gladiola01
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:49
rashela ca bine le mai spui
gladiola01
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:49
eeeeeeeeee nici chear asa
scorpyoW
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:53
De la: rashela, la data 2011-01-16 00:46:33DACA aveai vreo 30 de ani si el era un barbat, ai fi avut dreptate sa te superi.
Dar la 19 ani, cu o relatie de pe la vreo 15 ani (el avand atunci cat ai tu acum) ce te astepti? Astea-s riscurile inceperii vietii sexuale in "copilarie", cand visati ca primul va fi si ultimul.

Mie una, mi se pare absolut firesc ce face. Are doar 23 de ani, nu vrea sa se insoare, nu vrea responsabilitati, testeaza, incearca, cucereste, se lasa cucerit. Si-si va lua lumea cat de curand.

Daca iti imaginezi ca langa el vei croseta botosei pentru nepoti, te inseli. Obisnuiteste-te cu gandul ca e doar primul barbat din viata ta, nu si ultimul.

Iti place, nu-ti place, asta este!


cum il descrii tu pe el mi se potriveste perfect mie, in nici un caz lui. El nu-si imagineaza viitorul alaturi de o alta femeie, i-am cerut de n ori sa ne despartim si mereu imi demonstreaza ca nu ne e bine unul fara celalalt. Vrea un viitor alaturi de mine, el a fost sigur de asta de la inceput, eu sunt cea careia i se face pielea gaina cand aude de copii si botosei :P Nu m'as fi gandit niciodata sa fie primul barbat si ultimul in viata mea, nici nu imi doream asta, pana acum ceva vreme cand am inceput sa realizez anumite lucruri, nu ne mai jucam acum, nu mai suntem copii. Nu mi-as bate atata capul daca as sti ca nu merita, pur si simplu ma deranjeaza obiceiul asta la el, cred ca e normal sa ma deranjeze..
kudika019734
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:57
De la: kudika019734, la data 2011-01-16 00:57:27
De la: rashela, la data 2011-01-16 00:46:33DACA aveai vreo 30 de ani si el era un barbat, ai fi avut dreptate sa te superi.
Dar la 19 ani, cu o relatie de pe la vreo 15 ani (el avand atunci cat ai tu acum) ce te astepti? Astea-s riscurile inceperii vietii sexuale in "copilarie", cand visati ca primul va fi si ultimul.

Mie una, mi se pare absolut firesc ce face. Are doar 23 de ani, nu vrea sa se insoare, nu vrea responsabilitati, testeaza, incearca, cucereste, se lasa cucerit. Si-si va lua lumea cat de curand.

Daca iti imaginezi ca langa el vei croseta botosei pentru nepoti, te inseli. Obisnuiteste-te cu gandul ca e doar primul barbat din viata ta, nu si ultimul.

Iti place, nu-ti place, asta este!


cum il descrii tu pe el mi se potriveste perfect mie, in nici un caz lui. El nu-si imagineaza viitorul alaturi de o alta femeie, i-am cerut de n ori sa ne despartim si mereu imi demonstreaza ca nu ne e bine unul fara celalalt. Vrea un viitor alaturi de mine, el a fost sigur de asta de la inceput, eu sunt cea careia i se face pielea gaina cand aude de copii si botosei :P Nu m'as fi gandit niciodata sa fie primul barbat si ultimul in viata mea, nici nu imi doream asta, pana acum ceva vreme cand am inceput sa realizez anumite lucruri, nu ne mai jucam acum, nu mai suntem copii. Nu mi-as bate atata capul daca as sti ca nu merita, pur si simplu ma deranjeaza obiceiul asta la el, cred ca e normal sa ma deranjeze..



Mai e un topic pe aici, in care tipa, la fel ca tine, STIA, ca-i tot la PC, zile si nopti, stia ca se si vede cu alte fete de pe net......
L-a luat de sot, acum e tot asa, sunt de ceva timp impreuna, tot el o besteleste....cum ca e geloasa si ca nu-i bine
Ea sta si-i gateste, si asteapta ziua in care vor putea forma o famile.
Il iai, asta e......cu rele si bune.
Schimbari de obiceiuri, le face o mama la un copil cand e mic))).....la maturitate, orice schimbare e recidiva sigura)
Concluziile le tragi singura.....( toate l-am scris in ideea ca voi vreti sa va intemeiati o familie, am vazut scriind despre acest lucru in mesajul 2, al tau.......parca)
Succes.
stem_29
Postat pe 16 Ianuarie 2011 01:15

Mai e un topic pe aici, in care tipa, la fel ca tine, STIA, ca-i tot la PC, zile si nopti, stia ca se si vede cu alte fete de pe net......
L-a luat de sot, acum e tot asa, sunt de ceva timp impreuna, tot el o besteleste....cum ca e geloasa si ca nu-i bine
Ea sta si-i gateste, si asteapta ziua in care vor putea forma o famile.
Il iai, asta e......cu rele si bune.
Schimbari de obiceiuri, le face o mama la un copil cand e mic))).....la maturitate, orice schimbare e recidiva sigura)
Concluziile le tragi singura.....( toate l-am scris in ideea ca voi vreti sa va intemeiati o familie, am vazut scriind despre acest lucru in mesajul 2, al tau.......parca)
Succes.[/quote]

Nu vreau sa fac compromisuri de genu, nu stiu daca vreau sa-l iau cu rele si bune, perfect stiu ca nu poate fi ;)) dar nu cred ca-i cer prea multe. Ar trebui sa ma obisnuiesc cu faptul ca el vizioneaza filme porno? Si prietenii, iubitii, sotii vostri fac la fel? Si e ceva normal? Batman, oi fi eu inapoiata si de moda veche? :))

kudika019734
Postat pe 16 Ianuarie 2011 01:29
De la: kudika019734, la data 2011-01-16 01:29:08
Mai e un topic pe aici, in care tipa, la fel ca tine, STIA, ca-i tot la PC, zile si nopti, stia ca se si vede cu alte fete de pe net......
L-a luat de sot, acum e tot asa, sunt de ceva timp impreuna, tot el o besteleste....cum ca e geloasa si ca nu-i bine
Ea sta si-i gateste, si asteapta ziua in care vor putea forma o famile.
Il iai, asta e......cu rele si bune.
Schimbari de obiceiuri, le face o mama la un copil cand e mic))).....la maturitate, orice schimbare e recidiva sigura)
Concluziile le tragi singura.....( toate l-am scris in ideea ca voi vreti sa va intemeiati o familie, am vazut scriind despre acest lucru in mesajul 2, al tau.......parca)
Succes.


Nu vreau sa fac compromisuri de genu, nu stiu daca vreau sa-l iau cu rele si bune, perfect stiu ca nu poate fi ;)) dar nu cred ca-i cer prea multe. Ar trebui sa ma obisnuiesc cu faptul ca el vizioneaza filme porno? Si prietenii, iubitii, sotii vostri fac la fel? Si e ceva normal? Batman, oi fi eu inapoiata si de moda veche? :))

[/quote]

Da, a viziona un film porno e ceva normal pentru un barbat. Mananca seminte, bea o bere si priveste femei facand sex. Ce mare grozavie o fi? Anormalul intervine cand asta e toata viata lui sexuala.
Da, este normal ca unui barbat sa-i placa femeile si sa incerce sa le cucereasca. Anormal este cand are acasa o femeie care-l asteapta (si-l iarta de fiecare data).

Fata draga, eu zic asa! Daca tot nu-i viitorul sot pentru tine, traieste-ti povestea asa cum este. La un moment dat, cand s-o umple paharul, fie la tine, fie la el, va despartiti. De schimbat n-o sa-l schimbi in veci, nici tu, nici aia ce va veni dupa tine. Asta e el, zi mersi ca-l vezi asa cum e si poti vedea in viitor cum ti-ar fi viata alaturi de el.

Desigur, daca nu-ti place lalaiala, pune-i capat cat mai curand. Nimeni nu pierde nimic, decat timp. Si habar n-ai ce pretios e. :)
rashela
Postat pe 16 Ianuarie 2011 01:43
De la: kudika019734, la data 2011-01-16 01:29:08
Mai e un topic pe aici, in care tipa, la fel ca tine, STIA, ca-i tot la PC, zile si nopti, stia ca se si vede cu alte fete de pe net......
L-a luat de sot, acum e tot asa, sunt de ceva timp impreuna, tot el o besteleste....cum ca e geloasa si ca nu-i bine
Ea sta si-i gateste, si asteapta ziua in care vor putea forma o famile.
Il iai, asta e......cu rele si bune.
Schimbari de obiceiuri, le face o mama la un copil cand e mic))).....la maturitate, orice schimbare e recidiva sigura)
Concluziile le tragi singura.....( toate l-am scris in ideea ca voi vreti sa va intemeiati o familie, am vazut scriind despre acest lucru in mesajul 2, al tau.......parca)
Succes.


Nu vreau sa fac compromisuri de genu, nu stiu daca vreau sa-l iau cu rele si bune, perfect stiu ca nu poate fi ;)) dar nu cred ca-i cer prea multe. Ar trebui sa ma obisnuiesc cu faptul ca el vizioneaza filme porno? Si prietenii, iubitii, sotii vostri fac la fel? Si e ceva normal? Batman, oi fi eu inapoiata si de moda veche? :))

[/quote]

Nu mi-ai inteles deloc mesajul:)) Il ai ma jos, explicit, e cam ce-a scris rashela...
Pot sa-ti zic atat....
NIMIC nu e anormal daca e cu masura. ( aici ma refer in context, nu am zis nimic in viata:))). Tu ai expus extremele, in niciun caz nu ceea ce ai scris tu am gandit eu:)

stem_29
Postat pe 16 Ianuarie 2011 01:49
Ai dreptate : ai o obsesie.
alegro6543
Postat pe 16 Ianuarie 2011 12:35
fa si tu aceleasi chestii , ca si el.. vezi tu, mai iei un Pc ori iesi mai des cu fetele, ori va duce la certuri si despartire, ori va fi o lectie si iti va acorda mai multa atentie.. Desi e normal la varsta lui sa experimenteze altceva.. aiurea,nu? Sigur relatia voastra scartie pe undeva, ii faci vant, mai luati o pauza, ca o numesc tot infidelitate, asa poate va realiza unde greseste
Gicutza_
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:19
cred ca vrea sa te tina langa el gasind la tine siguranta,dar in acelasi timp vrea sa atinga orizonturi noi(bine aici depinde de fiecare ce intelege).nu-i o obsesie din partea ta dar cred ca ar fi bine sa faci si tu la fel sa vezi el cum se simte:)
dany17ema
Postat pe 16 Ianuarie 2011 14:27
De la: rashela, la data 2011-01-16 00:46:33DACA aveai vreo 30 de ani si el era un barbat, ai fi avut dreptate sa te superi.
Dar la 19 ani, cu o relatie de pe la vreo 15 ani (el avand atunci cat ai tu acum) ce te astepti? Astea-s riscurile inceperii vietii sexuale in "copilarie", cand visati ca primul va fi si ultimul.

Mie una, mi se pare absolut firesc ce face. Are doar 23 de ani, nu vrea sa se insoare, nu vrea responsabilitati, testeaza, incearca, cucereste, se lasa cucerit. Si-si va lua lumea cat de curand.

Daca iti imaginezi ca langa el vei croseta botosei pentru nepoti, te inseli. Obisnuiteste-te cu gandul ca e doar primul barbat din viata ta, nu si ultimul.

Iti place, nu-ti place, asta este!


Auci!

Da' din pacate Rashela are dreptate.

Acum ignorand ce o sa fie peste un an sau trei, inteleg ca a fost un copil timid si retras si asta e felul lui de a-si lua "revansa". Nimic rau in asta.

Sa-ti spun ca in general ori respectam lucrurile pe care perechea noastra le face cu placere ori ne cautam pe altcineva care are aceleasi hobby-uri ca si noi si ca ciondaneala pe acelasi subiect iarasi si iarasi sfarseste prin a "uza" relatia? Eu ti-as spune, dar ma intreb care sunt sansele sa ma intelegi la varsta ta...
Dor_a
Postat pe 16 Ianuarie 2011 15:12
Multumesc fetelor pentru opiniile voastre, parerile sunt impartite, depinde din ce pct de vedere privesti situatia. Eu tot in ceata sunt :P in orice caz daca o tine tot asa in curand am sa cedez si am sa renunt la noi pt a nush cata oara, observ ca nu da semne sa isi revina nici un ultima vreme...
kudika019734
Postat pe 17 Ianuarie 2011 20:50
De la: kudika019734, la data 2011-01-17 20:50:03Multumesc fetelor pentru opiniile voastre, parerile sunt impartite, depinde din ce pct de vedere privesti situatia. Eu tot in ceata sunt :P in orice caz daca o tine tot asa in curand am sa cedez si am sa renunt la noi pt a nush cata oara, observ ca nu da semne sa isi revina nici un ultima vreme...


Oricum deciziile fiecare le luam singuri........uneori nici nu conteaza parerile, desii le cerem.
Succes!
stem_29
Postat pe 17 Ianuarie 2011 20:56
De la: stem_29, la data 2011-01-17 20:56:46
De la: kudika019734, la data 2011-01-17 20:50:03Multumesc fetelor pentru opiniile voastre, parerile sunt impartite, depinde din ce pct de vedere privesti situatia. Eu tot in ceata sunt :P in orice caz daca o tine tot asa in curand am sa cedez si am sa renunt la noi pt a nush cata oara, observ ca nu da semne sa isi revina nici un ultima vreme...


Oricum deciziile fiecare le luam singuri........uneori nici nu conteaza parerile, desii le cerem.
Succes!


Corect! "Sfatul este ceea ce cerem atunci cand stim raspunsul,dar am vrea sa nu-l fi stiut.-Erica Jong.
Buna Stem
Barbie30_
Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
gelozia este o boala? 13 De la: gulden_regep 17 Aprilie 2010 11:02
gelozia 6 De la: ralu_dia 20 Octombrie 2013 11:55
O relatie mai complicata 28 De la: puiut_77 7 Martie 2011 09:02
pareri pls!!mai ales ale baietilor 47 De la: Summer_ 4 Decembrie 2009 22:19
Singur dar intr-o relatie 8 De la: Mike_Dex 17 August 2014 13:54