Setari Cookie-uri

Monstrul de langa noi

Va descriu o situatie pe care eu nu am putut s-o inteleg si pe care am incadrat-o ca fiind anormala, am citi mai multe despre asta.
Cunosc pe cineva, o prietena foarte apropiata care s-a casatorit din dragoste, sau asa a crezut atunci, cu barbatul pe care l-a cunoscut in ultimul an de liceu, el era deja matur la acea vreme fiind mai in varsta cu 6ani.
S-a casatorit cu el la varsta de 22ani... el 28 terminase deja si muncea in alt oras... in relatie cu el de 4ani, o relatie de care voia sa scape cautand pe altcineva, dar el a avut grija sa-i indeparteze pe toti, avea poate si "supraveghetori" printre colegele ei.
Vreau sa precizez ca aceasta prietena are acum 50 de ani.
El a reusit s-o preseze si s-o santajeze emotional, mai ales ca a aparut in viata ei cand ea era un copil, "si-a crescut-o" cum a vrut el ...
Slabiciunea ei si maturitatea lui au facut-o sa plece mereu capul... Eu cred ca ea nu a copilarit ca noi toti... A fost timorata inca de la inceput, asta este parerea mea.
A fost o combinatie care are ca deznodamant exact ce se intampla acum.
Pentru ca am aflat lucruri pe care ea le-a tinut cumva doar pentru sine, dar acum nu a mai rezistant si s-a confesat. Acea casatorie a fost sub presiunea santajului emotional, amenintari cu sinuciderea din partea lui, la care ea a dat curs considerandu-le dovezi de iubire profunda.
Ulterior a descoperit ca nu este chiar asa, pentru ca au aparut situatii in care se intalneau dimineata, ea mergand la serviciu, el venind din locuri nestiute. Intodeauna ii argumenta ca asa trebuie sa fie un "barbat adevarat", si o facea prin insiruirea la nesfarsit a vorbelor, amenintari voalate, poate comune spun unii dar nu pentru cineva care i-a declarat iubire adevarata si iar ea l-a ales pe el, pentru ca avea si o alta optiune.
Asa a ajuns sa-i spuna "curva mea" desi niciodata nu a intors capul, sa nu mai poarte vergheta, sa comemoreze si nu sa sarbatoreasca anii de casnicie. Poate comun, dar nu si pentru cineva careia ii declari iubire adevarat.

La un moment dat el pierde afacerea si devine doar intretinut, lucru ce continua si astazi, sunt aproape 4 ani de atunci. Situatia devine si mai tensionata cand el simte ca ea s-a indepartat, incep amenitari directe cu moartea la adresa ei, a mamei sale, a celor care se misca in jurul ei, aratandu-i modalitatii prin care se moare daca incearca sa se retraga.
In orgoliul sau bolnav chiar i-a sugerat sa se sinucida pentru ca asta ar fi ultima ei sansa de bine.
Acel monstru care se inscrie ca actiuni in zona penala o urmareste permanent si se pare este bolnav de gelozie patologica, citeste mesajele si raspunde la telefonul ei, la telefonul de serviciu desi incalca protocolul de securitate al job-ului ei, o urmareste in actiuni si si-a renegat pana si propriul copil, spunand ca nu este al sau, desi el a fost primul barbat din viata ei.

Aceasta nu este fictiune, aceasta situatie reala. Toti ne intrebam si o intrebam de ce nu pleaca, poate sa o faca relativ usor: are o alta casa pentru care ea plateste inca ratele la banca, casa ce se afla in alt oras important unde se afla copilul sau si la distanta mare de el si are o meserie si pozitie in zona financiara.
Argumentele ei sunt: teama, creditul si serviciul bun pe care il are acum, exact in aceasta ordine. El stie ca acestea sunt motivele pentru care ramane in relatie si deja pluseaza.
Eu cred insa ca mai exista teama de schimbare, timorarea si altceva ce vine dintr-un sindrom dezvoltat pe exact comportamentul lui: jocul intre teama si relaxare i-a generat o dependenta, ceva asemanator sindromului "Stockholm".

Vreau sa va dati cu parerea despre aceasta situatie, ca apoi sa citeasca posturile si sa-si motiveze pentru sine decizia, sa se trezeasca la realitatea ca teama si celelalte sunt nejustificate.
Poate in felul acesta va constientza si o sa apeleze la un psiholog si un avocat.
Va multumesc!

unombun
Postat pe 11 Iunie 2013 17:05
O sa iasa de-colo numai daca o sa fie ajutata de rude, prieteni care sa fie langa ea si sa-i dea curaj.
Cu toate ca trece prin momente foarte urate e vina ei ca suporta.
Ar fi buna o lege prin care sa fie castrati nemernicii astia. Castrati si trimisi cativa ani la munca silnica.
kidd_o
Postat pe 11 Iunie 2013 17:23
Din pacate tu personal nu prea ai cum s-o ajuti. Nu poti decat sa o sfatuiesti si cam atat. Nu te-as sfatui sa te amesteci prea mult in aceasta situatie fiindca totul se poate intoarce contra ta. Nu mai e o copila, e femeie matura. Daca-i place sa fie o victima, asta este.
Micaell
Postat pe 11 Iunie 2013 17:35
Greu de luat o decizie si tot asa de greu de dat un sfat.Totul depinde numai si numai de ea,acest om-dusmanul din sufletul si viata ei o va cauta si in :gura de sarpe"si-i va face viata un calvar!!!Cel mai bine ar fi sa stai deoparte si doar sa o susti ascultandui durerile!Exact cum a spus Micael,ai mare grija sa nu se intoarca impotriva ta!!!!!!!!
Titanika
Postat pe 11 Iunie 2013 17:46
Multumesc, aveti dreptate dar nu-mi este teama desi exista amenitari, sunt in exterior si vad lucrurile comparativ si chiar asa cum spuneti, pot ajuta cu vorba, sfatul, in fapt totul sta in comunicare.
Se spune ca maturiatea ascute gandirea si deciziile sunt din ce in ce mai corecte prin eliminarea "zgomotului de fond" dar din pacate comportarea lui este din ce in ce mai puerila, aproape ca face lucrurile copilareste, ca atunci cand un copil vrea o jucarie sau un alt coleg de joaca o atinge sau are el impresia ca o atinge. El este depresiv dar centrat inca pe super egoul propriu si sensibil la imaginea de sine; conteaza ce cred altii despre el si s-a izolat. Sau poate toate astea izvorasc una din alta, ar trebui intrebat un psiholog, pacat ca nu avem pe aici.
Am tot cautat informatii si am gasit ca este o gelozie ajunsa in stadiul patologic, sintromul Othello se numeste si este o dereglare de perceptie a realitatii. Simptomele se lipesc ca doua picaturi de apa.
Gelozia nu este o joaca si am gasit tot felul de cazuri; egoismul, orgoliu dar mai ales lipsa valorilor proprii sunt cauzele. Citeam un caz in care barbatul i-a facut o scena sotiei doar pentru ca la o nunta a fost invitata la dans si bineinteles au parasit localul. Deznodamantul a fost ca el este cel care a parasit-o, cu cineva mai tanara cu peste 10ani ... Acel comportament a fost din "iubire" fata de fosta sotie? In conditiile date ma indoiesc...
unombun
Postat pe 11 Iunie 2013 19:38
"Abuzul psihologic afecteazã starea de sãnãtate a femeii în aceeaºi mãsurã ca ºi abuzul fizic ºi poate fi predictiv pentru violenþa fizicã.

În 1977 Lenore Walker definea un sindrom ºi un ciclu de violenþã care a devenit cunoscut ca sindromul femeii abuzate. Ciclul violenþei a fost descris ca având trei stadii: acumularea tensiunii, explozia de incidente acute de abuz ºi ina calmã. Majoritatea femeilor nu îndrãznesc sã plece din relaþie de teama cosecinþelor privitor la propria siguranþã.

Efectele abuzului psihologic depind de intensitatea, frecvenþa ºi scopul abuzului ºi de nivelul de teamã al victimei. Exista mai multe categorii de abuz incluzând inducerea fricii, monopolizarea, abuzul economic, degradarea, expectanþa rolurilor sexuale rigide, destabilizarea psihologicã, neexprimarea emoþionalã sau interpersonalã a dragostei ºi expresii deviante ale dragostei, ridiculizarea caracteristicilor, comportamentul critic, ignorarea ºi controlul gelos. Cea mai severã formaã de abuz psihologic a fost consideratã ridiculizarea caracteisticilor si trãsãturilor victimei.

Conform cu Murphy ºi Hoover (1999) abuzul psihologic este un construct complex multidimensional. Autorii au evaluat abuzul emoþional folosind o scalã care mãsura izolarea restrictivã, retragerea ostilã, denigrarea ºi dominarea/intimizarea. S-a constat cã violenþa fizicã este corelatã pozitiv cu denigrarea ºi dominarea /intimizarea.

Femeile abuzate psihologic au risc crescut de depresie, neajutorare învãþatã ºi stimã de sine scãzutã."
Prietena ta este abuzata psihologic si este la fel de grava situatia ca si in cazul abuzului fizic.
Eu am o prietena care a fost abuzata ani de zile atat fizic cat si psihic. Este o femeie care are doua facultati, are 38 de ani, un copil de 2 anisori si de cateva luni, proaspat divortata, dupa un calvar care a tinut 15 ani.
Eu am aflat de tot ce se intampla in viata ei, acu' un an si jumatate, de-atunci m-am tinut scai de ea...ne-am dus la politie, am fost cu ea la IML, i-am cautat avocat si acum e divortata.
Deci se poate iesi si din situatii mai grele, important este sa realizeze ea ca exista si-o altfel de viata,in care tu poti fi raza ei de soare !
MissDarine
Postat pe 11 Iunie 2013 21:19
Monstrul, daca nu intotdeauna il creem noi, atunci trebuie aleasa viata, anume sa-ti traiesti viata in conditii si termeni normali, fara constrangeri sau anomalitati din nici un punct de vedere! Viata este unica...ciudat cum aleg unii calea de mijloc, care de fapt nici macar nu exista, este doar o himera....cu alte cuvinte cine poate decide pentru viata mea, daca nu eu?!
Rupe-te de aceasta tortura!
rondina
Postat pe 11 Iunie 2013 23:05
De la: Micaell, la data 2013-06-11 17:35:18Din pacate tu personal nu prea ai cum s-o ajuti. Nu poti decat sa o sfatuiesti si cam atat. Nu te-as sfatui sa te amesteci prea mult in aceasta situatie fiindca totul se poate intoarce contra ta. Nu mai e o copila, e femeie matura. Daca-i place sa fie o victima, asta este.


Sunt de acord cu tine!
kudika_32792
Postat pe 12 Iunie 2013 08:15
De la: unombun, la data 2013-06-11 19:38:53Multumesc, aveti dreptate dar nu-mi este teama desi exista amenitari, sunt in exterior si vad lucrurile comparativ si chiar asa cum spuneti, pot ajuta cu vorba, sfatul, in fapt totul sta in comunicare.
Se spune ca maturiatea ascute gandirea si deciziile sunt din ce in ce mai corecte prin eliminarea "zgomotului de fond" dar din pacate comportarea lui este din ce in ce mai puerila, aproape ca face lucrurile copilareste, ca atunci cand un copil vrea o jucarie sau un alt coleg de joaca o atinge sau are el impresia ca o atinge. El este depresiv dar centrat inca pe super egoul propriu si sensibil la imaginea de sine; conteaza ce cred altii despre el si s-a izolat. Sau poate toate astea izvorasc una din alta, ar trebui intrebat un psiholog, pacat ca nu avem pe aici.
Am tot cautat informatii si am gasit ca este o gelozie ajunsa in stadiul patologic, sintromul Othello se numeste si este o dereglare de perceptie a realitatii. Simptomele se lipesc ca doua picaturi de apa.
Gelozia nu este o joaca si am gasit tot felul de cazuri; egoismul, orgoliu dar mai ales lipsa valorilor proprii sunt cauzele. Citeam un caz in care barbatul i-a facut o scena sotiei doar pentru ca la o nunta a fost invitata la dans si bineinteles au parasit localul. Deznodamantul a fost ca el este cel care a parasit-o, cu cineva mai tanara cu peste 10ani ... Acel comportament a fost din "iubire" fata de fosta sotie? In conditiile date ma indoiesc...


Referitor la afirmatia ta ca nu ar fi psihologi printre utilizatori: nu intra nimeni pe aici in calitate de psiholog, dar asta nu inseamna ca unii dintre noi nu suntem psihologi de meserie sau n-am studiat Psihologia.

Iar daca stau bine si ma gandesc, aproape fiecare om e psiholog in felul sau. Si n-o zic numai eu, ci acelasi lucru, l-a sustinut, in urma cu multi ani, si renumitul psiholog si sociolog german Erich Fromm.
kudika_32792
Postat pe 12 Iunie 2013 08:28
De la: unombun, la data 2013-06-11 17:05:49Va descriu o situatie pe care eu nu am putut s-o inteleg si pe care am incadrat-o ca fiind anormala, am citi mai multe despre asta........................................................................................................................................................


In primul rand,sotul prietenei tale este un manipulator perfid si malefic!!!!Problema reala ,nu este cautarea solutiilor pentru rezolvarea problemei in sine,ci gasirea explicatiei in baza careia,prietena ta,o doamna matura si responsabila,a acceptat calvarul adus de convietuirea cu un astfel de barbat!!!Chiar daca i-a fost distrus psihicul,prin comportamentul sotului,ea poarta vina pentru tot ceea ce i s-a intamplat si i se intampla!!Sa nu cautam scuze la sot,caci este clar,domnia sa este un om bolnav,chiar daca nu va recunoaste aceasta niciodata!!!A gasit terenul potrvit dorintelor lui,profita din abundenta!!!Niciun motiv imvocat de prietena ta nu este viabil in ceea ce priveste taraganarea intr-o astfel de casnicie!!!Mai ales,daca luam in calcul faptul ca ,se poate descurca si fara sot aflat in preajma ei!!!Este abuzata psihic,emotional,este mentinuta in presiunea adusa de amenintari si traume psihice,oare ce femeie poate suporta toate acestea la nesfarsit????Niciuna,consider eu!!!Si abuzul psihic poate fi supus legilor in vigoare,dar pentru o astfel de solutionare,prietena ta trebuie sa ias adin starea in care se afla!!!Orice psiholog o poate ajuta prin sfaturi,dar acestea nu vor avea efecte pozitive ,atat timp cat se continua o astfel de convietuire!!!Este evident faptul ca doamna in cauza trebuie sprijinita de familie,in primul rand,apoi,de catre un avocat specializat in Codul Familiei,care o poate povatui in sensul eliminarii abuzului psihic practicat de sot!!!In acea famile exista probleme grave,dar toate s-au nascut din culpa prietenei tale,care a acceptat o astfel de viata in comun!!Niciun copil nascut intr-o familie,niciun barbat din viata unei femei,nu au dreptul de a-i restrictiona acesteia dreptul la fericire,liniste si intelegere,drept consfintit prin legea pamantului!!!Se accepta "iadul" in viata personala ,persoana in cauza trebuie sa isi asume consecintele!!!

Cum o poti ajuta????O poti face incurajand-o sa iasa din nebunia ,care o inconjoara!!!Orice amenintare facuta de catre sot ,poate fi inregistrata,cu toate ca aceasta nu poate reprezenta proba decisiva in cadrul desfasurarii unui eventual proces de divort,dar poate contribui la reconstituirea profilului psihic al sotului!!!Familia dumneaei unde se afla???Nu exista nicio persoana,care sa o indrepte spre o consultatie juridica????Totul se va rezolva pe cale juridica,nicidecum medicala sau psihologica,decat,poate,cea din urma,folosita ,doar in scopul refacerii domniei sale!!!
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2013 11:16
De la: kudika_15804, la data 2013-06-12 11:16:16Chiar daca i-a fost distrus psihicul,prin comportamentul sotului,ea poarta vina pentru tot ceea ce i s-a intamplat si i se intampla!!

oau...cine iti da tie dreptul sa judeci o femeie?...ai habar ce inseamna abuzul si cu ce se confrunta o femeie in asemenea cazuri?...nu...asa ca numai acuza aiurea'n tramvai!...niciodata nu ajuti un om, dandu-i cu tigai in cap...o persoana traumatizata nu vede niciodata singura luminita de la capatul tunelului, trebuie ajutata, in niciun caz acuzata!
MissDarine
Postat pe 12 Iunie 2013 11:45
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 11:45:21
De la: kudika_15804, la data 2013-06-12 11:16:16Chiar daca i-a fost distrus psihicul,prin comportamentul sotului,ea poarta vina pentru tot ceea ce i s-a intamplat si i se intampla!!

oau...cine iti da tie dreptul sa judeci o femeie?...ai habar ce inseamna abuzul si cu ce se confrunta o femeie in asemenea cazuri?...nu...asa ca numai acuza aiurea'n tramvai!...niciodata nu ajuti un om, dandu-i cu tigai in cap...o persoana traumatizata nu vede niciodata singura luminita de la capatul tunelului, trebuie ajutata, in niciun caz acuzata!

darine din pacate ai dreptate,o persoana traumatizata nu-si da seama de ceea ce traieste,are impresia ca asa trebuie sa fie si ca asa e normal.Important ar fi sa o convinga cineva de contrariu si o vizita la un psiholog ar fi de real ajutor in a-si constientiza problema.
Intr-o casnicie/relatie care implica 2 oameni ,e foarte importanta comunicarea ,care din pacate in relatiile toxice lipseste ,iar persoana abuzata cu timpul isi accepta soarta si devine dependenta de abuzator,fiind absolut convinsa ca fara el nu s-ar putea descurca in viata.
si da! unei persoane cu astfel de probleme nu e eficient dusul cu acuze
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 12:35
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 12:35:07
darine din pacate ai dreptate,o persoana traumatizata nu-si da seama de ceea ce traieste,are impresia ca asa trebuie sa fie si ca asa e normal.Important ar fi sa o convinga cineva de contrariu si o vizita la un psiholog ar fi de real ajutor in a-si constientiza problema.
Intr-o casnicie/relatie care implica 2 oameni ,e foarte importanta comunicarea ,care din pacate in relatiile toxice lipseste ,iar persoana abuzata cu timpul isi accepta soarta si devine dependenta de abuzator,fiind absolut convinsa ca fara el nu s-ar putea descurca in viata.
si da! unei persoane cu astfel de probleme nu e eficient dusul cu acuze

nah, adevaratul psiholog de serviciu
MissDarine
Postat pe 12 Iunie 2013 12:41
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 12:35:07
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 11:45:21
De la: kudika_15804, la data 2013-06-12 11:16:16Chiar daca i-a fost distrus psihicul,prin comportamentul sotului,ea poarta vina pentru tot ceea ce i s-a intamplat si i se intampla!!

oau...cine iti da tie dreptul sa judeci o femeie?...ai habar ce inseamna abuzul si cu ce se confrunta o femeie in asemenea cazuri?...nu...asa ca numai acuza aiurea'n tramvai!...niciodata nu ajuti un om, dandu-i cu tigai in cap...o persoana traumatizata nu vede niciodata singura luminita de la capatul tunelului, trebuie ajutata, in niciun caz acuzata!

darine din pacate ai dreptate,o persoana traumatizata nu-si da seama de ceea ce traieste,are impresia ca asa trebuie sa fie si ca asa e normal.Important ar fi sa o convinga cineva de contrariu si o vizita la un psiholog ar fi de real ajutor in a-si constientiza problema.
Intr-o casnicie/relatie care implica 2 oameni ,e foarte importanta comunicarea ,care din pacate in relatiile toxice lipseste ,iar persoana abuzata cu timpul isi accepta soarta si devine dependenta de abuzator,fiind absolut convinsa ca fara el nu s-ar putea descurca in viata.
si da! unei persoane cu astfel de probleme nu e eficient dusul cu acuze


Bravo, Pisco!
kudika_32792
Postat pe 12 Iunie 2013 12:42
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 12:41:06
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 12:35:07
darine din pacate ai dreptate,o persoana traumatizata nu-si da seama de ceea ce traieste,are impresia ca asa trebuie sa fie si ca asa e normal.Important ar fi sa o convinga cineva de contrariu si o vizita la un psiholog ar fi de real ajutor in a-si constientiza problema.
Intr-o casnicie/relatie care implica 2 oameni ,e foarte importanta comunicarea ,care din pacate in relatiile toxice lipseste ,iar persoana abuzata cu timpul isi accepta soarta si devine dependenta de abuzator,fiind absolut convinsa ca fara el nu s-ar putea descurca in viata.
si da! unei persoane cu astfel de probleme nu e eficient dusul cu acuze

nah, adevaratul psiholog de serviciu

si acu sa-mi solicit si plata pt.efort
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 13:18
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:18:38
si acu sa-mi solicit si plata pt.efort

ia d'aici
e bine?
MissDarine
Postat pe 12 Iunie 2013 13:22
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 13:22:48
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:18:38
si acu sa-mi solicit si plata pt.efort

ia d'aici
e bine?

ahhhhhhhhhhhh ,mai bine ...da ciupa-ciupsu
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 13:24
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:24:06
ahhhhhhhhhhhh ,mai bine ...da ciupa-ciupsu

nah poftim!

http://www.nosoloflores.com/images/ramo-de-chupa-chups.jpg
MissDarine
Postat pe 12 Iunie 2013 13:32
cahhh, deja nu va mai suport, cotoharlelor!!
kiss_my_ass
Postat pe 12 Iunie 2013 13:34
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 13:32:58
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:24:06
ahhhhhhhhhhhh ,mai bine ...da ciupa-ciupsu

nah poftim!

http://www.nosoloflores.com/images/ramo-de-chupa-chups.jpg

ase da
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 13:41
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-12 13:34:43cahhh, deja nu va mai suport, cotoharlelor!!

dam si la tine
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 13:42
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:24:06
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 13:22:48
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:18:38
.....

Multumesc pentru raspunsuri... iar ultimele au fost chiar decorate ... in fond trebuie sa si zambim... am gasit ca zambetul foloseste doar 17 muschi ai fetei pe cand incruntarea 43
Senzatia mea este ca a inceput sa perceapa altfel situatia, nu mai este cea de dinainte, desi spune ca "este greu".
Barbatul asta al ei nu are nimic uman in el, nimic care sa arate ca ii pasa de ea. Imaginati-va ca isi exteriorizeaza starea si ii face mizerii chiar daca ea se intoarce aproape epuizata de la serviciu. A patit-o zilele acestea; ea avea verificari care au tinut-o si 11ore la munca iar domnul o astepta acasa cu nebunia. Era si normal, avea mintea odihnita pentru ca nu face mai nimic toata ziua. La cum este femeia aceasta de activa si la cum arata, oricare barbat normal ar fi dorit sa-i faca fiecare cat mai frumoasa.
unombun
Postat pe 12 Iunie 2013 14:01
De la: unombun, la data 2013-06-12 14:01:47
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:24:06
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 13:22:48
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 13:18:38
.....

Multumesc pentru raspunsuri... iar ultimele au fost chiar decorate ... in fond trebuie sa si zambim... am gasit ca zambetul foloseste doar 17 muschi ai fetei pe cand incruntarea 43
Senzatia mea este ca a inceput sa perceapa altfel situatia, nu mai este cea de dinainte, desi spune ca "este greu".
Barbatul asta al ei nu are nimic uman in el, nimic care sa arate ca ii pasa de ea. Imaginati-va ca isi exteriorizeaza starea si ii face mizerii chiar daca ea se intoarce aproape epuizata de la serviciu. A patit-o zilele acestea; ea avea verificari care au tinut-o si 11ore la munca iar domnul o astepta acasa cu nebunia. Era si normal, avea mintea odihnita pentru ca nu face mai nimic toata ziua. La cum este femeia aceasta de activa si la cum arata, oricare barbat normal ar fi dorit sa-i faca fiecare cat mai frumoasa.

zambind si razand reducem starea de tensiune
incearca sa vorbesti cu ea,noi nu cunoastem situatia ei decat asa per ansablu cum ai relatat-o tu ...incearca sa-i explici ca nu asa trebuie sa fie o relatie iar ceea ce traieste ea este o relatie toxica care o va imbolnavi de-a dreptul nu doar psihic .
sti viata asta uneori e cruda si nemiloasa dar daca esti un om echilibrat care se respecta si care isi cunoaste valoarea nu accepti sa-ti fie ingradit sufletul.Incearca sa o indrumi catre un psiholog unde sa-si poata elibera sufletelul,unde acel specialist are abilitatile de a o face sa vada lucrurile asa cum sunt in realitate nu asa cum le vede ea.
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 14:11
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 11:45:21
De la: kudika_15804, la data 2013-06-12 11:16:16Chiar daca i-a fost distrus psihicul,prin comportamentul sotului,ea poarta vina pentru tot ceea ce i s-a intamplat si i se intampla!!

oau...cine iti da tie dreptul sa judeci o femeie?...ai habar ce inseamna abuzul si cu ce se confrunta o femeie in asemenea cazuri?...nu...asa ca numai acuza aiurea'n tramvai!...niciodata nu ajuti un om, dandu-i cu tigai in cap...o persoana traumatizata nu vede niciodata singura luminita de la capatul tunelului, trebuie ajutata, in niciun caz acuzata!




Dar tie cine iti da dreptul sa imi judeci opinia,MissDarine??Si nu am judecat-o absolut deloc,doar i-am transmis punctul meu de vedere,chiar daca nu corespunde cu al tau!!Corect???Draga mea,eu sunt omul care nu se ascunde dupa degete,doar ca sa prelungesc suferinta unui om,in cazul doamnei respective,dusurile reci ,o vor trezi la realitate!!Imi sustin punctul de vedere si te rog sa mi-l respecti ,asa cum eu ti-l respect pe al tau!!!Si punct,nu am dispozitia necesara de a deschide o polemica cu tine,nu sunt genul,multumesc!!Imi pare rau ca nu ne aflam pe aceeasi linie,dar aceasta este situatia!!!Tu cum ai ajutat-o pe doamna noastra??Cu acuze la adresa commentului meu????Ajutorul tau este nul din punctul meu de vedere,nu eu sunt subiectul topicului,nu stiu daca ai observat acest lucru!!!
kudika_15804
Postat pe 12 Iunie 2013 14:15
De la: kudika_15804, la data 2013-06-12 14:15:11
Dar tie cine iti da dreptul sa imi judeci opinia,MissDarine??Si nu am judecat-o absolut deloc,doar i-am transmis punctul meu de vedere,chiar daca nu corespunde cu al tau!!Corect???Draga mea,eu sunt omul care nu se ascunde dupa degete,doar ca sa prelungesc suferinta unui om,in cazul doamnei respective,dusurile reci ,o vor trezi la realitate!!Imi sustin punctul de vedere si te rog sa mi-l respecti ,asa cum eu ti-l respect pe al tau!!!Si punct,nu am dispozitia necesara de a deschide o polemica cu tine,nu sunt genul,multumesc!!Imi pare rau ca nu ne aflam pe aceeasi linie,dar aceasta este situatia!!!Tu cum ai ajutat-o pe doamna noastra??Cu acuze la adresa commentului meu????Ajutorul tau este nul din punctul meu de vedere,nu eu sunt subiectul topicului,nu stiu daca ai observat acest lucru!!!

Pt ca te arunci de fiecare data sa-ti dai cu presupusul pe fiecare topic, chiar daca te pricepi sau nu! Eu spre deosebire de tine, chiar am o prietena pe care am ajutat-o sa iasa din acel cerc vicios si daca te uitai un pic mai sus, ai fi vazut si postarea mea. la obiect! In general nu intru in subiecte care ma depasesc dpdv al experientei,asa ca lasa-ma cu poeziile!
MissDarine
Postat pe 12 Iunie 2013 14:26
mrrrrrrrrrrrrrr
kiss_my_ass
Postat pe 12 Iunie 2013 14:29
De la: MissDarine, la data 2013-06-12 14:26:15
Pt ca te arunci de fiecare data sa-ti dai cu presupusul pe fiecare topic, chiar daca te pricepi sau nu! Eu spre deosebire de tine, chiar am o prietena pe care am ajutat-o sa iasa din acel cerc vicios si daca te uitai un pic mai sus, ai fi vazut si postarea mea. la obiect! In general nu intru in subiecte care ma depasesc dpdv al experientei,asa ca lasa-ma cu poeziile!

pupic o finuta
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 14:30
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-12 14:29:40 mrrrrrrrrrrrrrr

nu se juguleaza nimeni
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 14:31
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 14:31:15
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-12 14:29:40 mrrrrrrrrrrrrrr

nu se juguleaza nimeni


acum este doar veninul rezultat in urma jugularii ce a avut loc mai devreme!!
kiss_my_ass
Postat pe 12 Iunie 2013 14:35
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-12 14:35:22
De la: againpiscotica, la data 2013-06-12 14:31:15
De la: kiss_my_ass, la data 2013-06-12 14:29:40 mrrrrrrrrrrrrrr

nu se juguleaza nimeni


acum este doar veninul rezultat in urma jugularii ce a avut loc mai devreme!!

si spumele unde-s alea
againpiscotica
Postat pe 12 Iunie 2013 14:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a aruncat poza cu mine din portofel 59 De la: Barbie30_ 30 Martie 2011 12:49
fericirea nu este nici cu el nici fara... 39 De la: banalulanonim 24 August 2010 12:31
voi ce credeti?inca se mai gandeste la ea? 13 De la: kudika_938443 21 Octombrie 2013 09:02
Pentru barbatii care vor sa stie mai multe 13 De la: adina_black 1 Noiembrie 2009 19:25
exista gelozie intr-o relatzie care sa terminat? 20 De la: gheorghita_liudmila 20 Octombrie 2013 11:53