Setari Cookie-uri

5 cadouri potrivite pentru zodia Leu

Increzatori in propriile forte, mandri, aroganti la prima vedere, dar si marinimosi, ambitiosi si creativi, nativii zodiei Leu nu se lasa usor impresionati. Cadourile pentru ei, fie ele scumpe sau ieftine, trebuie sa le gadile orgoliul.

Nu am prieteni apropiati nascuti in zodia Leu, insa am intalnit cateva persoane la care am observat aceeasi caracteristica: au mare incredere in ei.

Nativii zodiei Leu sunt narcisisti si nu vad in asta o problema, ci mai degraba o calitate pe care ar trebui sa o imprumutam si noi, astia mai modesti.

Daca esti prietena lor, atunci stii deja cum sa ii iei, stii ce le place si ce ii irita. Stii cum sa ii surprinzi si ce cadouri i-ar face fericiti. Eu vin doar cu cateva sugestii in cazul in care ai ramas in pana de idei dupa atatia ani de facut surprize.

Tricouri aniversare pentru zodia Leu

Tricourile aniversare nu pot lipsi de pe lista cu sugestii de cadouri pentru nativii zodiei Leu.

"Queens are born in August" (Reginele sunt nascute in august) si "All men are created equal, but only the best are born as Leo" (Toti barbtii sunt egali, insa doar cei mai buni sunt nascuti in zodia Leu) sunt doua mesaje cu un puternic impact asupra celor care le poarta.

Citește și:

Primul gest pe care il vor face dupa deschiderea cadoului este sa posteze pe retelele de socializare un selfie in care apar imbracati in tricourile personalizate.

Tricouri aniversare Zodia Leu

Tricou barbatesc zodia Leu Tricou de dama zodia Leu

Cadouri speciale pentru zodia Leu

Culorile caracteristice zodiei Leu sunt auriu, portocaliu si rosu. Nici ca se putea altfel. Trei culori deosebite, reprezentative pentru personalitatea puternica a leilor.

Asadar, daca bugetul iti permite si daca sarbatoritul/sarbatorita este o persoana importanta din viata ta, iti poti indrepta atentia catre bijuteriile din aur sau cu diamante galbene. Un ceas Tommy Hilfiger auriu este fara doar si poate un cadou pe care il vor primi cu zambetul pe buze si care se va potrivi cu atitudinea lor.

Vorbim de o sarbatorita nascuta in zodia Leu? Fa-i cadou un pahar cu picior pe care sta scris mare "Hello Gorgeous". Leii sunt constienti de propria valoare, le place sa iasa in evidenta si sa isi creeze aparitii de efect.

Citește și:

In familie tind sa adopte rolul de stapan, motiv pentru care e posibil ca barbatul visurilor sa intarzie sa apara. In schimb, un animalut de companie o sa se bucure de toata atentia lor. "Who needs men anyway?" este un mesaj scris pe o placuta metalica care ar da bine in camera nativelor din zodia Leu.

Cadouri Zodia Leu

Pahar cu picior "Hello Gorgeous" Placuta cu mesaj haios Ceas Tommy Hilfiger

Eu zic ca ai sanse sa aduci un zambet pe chipul oricarui Leu cu unul dintre aceste cadouri prezentate. Fii atenta la ambalajul cadoului si nu uita sa adaugi langa un biletel cu cateva urari care o sa ii aduca un plus de voie buna.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Dean Drobot

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.