Setari Cookie-uri

Ilie Năstase, despre dorința arzătoare de a avea un copil cu soția sa: Ioana vrea neapărat o fetiţă...

La 77 de ani, Ilie Năstase are în plan să devină din nou tată, de această dată alături de soția sa, Ioana.

Ilie Năstase, legendă a tenisului mondial și tată a cinci copii, își îndreaptă acum privirea către viitor cu speranță și entuziasm, exprimându-și dorința de a avea un copil cu soția sa, Ioana Simion. Deși au traversat momente tensionate în căsnicia lor, cei doi sunt hotărâți să devină împreună părinții unei fetițe, încercând să își construiască o familie unită și iubitoare.

La vârsta de 77 de ani, Ilie Năstase își dorește să devină din nou părinte, alături de Ioana. Chiar dacă deja este tatăl a cinci copii din căsătorii anterioare, dorința de a aduce pe lume încă un membru al familiei este una puternică și profundă. Într-un interviu recent acordat podcastului lui Mihai Morar, Ilie Năstase a vorbit cu inimă deschisă despre relația sa cu Ioana și despre dorința lor comună de a deveni părinți.

Citește și:

"Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îţi spun ceva: cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios… Acum încercăm să avem şi un copil (eu şi Ioana)", a mărturisit Ilie Năstase.

Cu toate că au existat momente de tensiune și neînțelegeri în căsnicia lor, cuplul a reușit să treacă peste toate obstacolele și să își mențină speranța și dragostea vie. Ioana, care are deja un băiat dintr-o relație anterioară, își dorește acum să aducă pe lume o fetiță, completând astfel familia lor.

"Ioana vrea neapărat o fetiţă, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiţă. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… Ea e mândră de băiatul ei, a lăsat tot ce a realizat copilului ei. Nu suntem un cuplu liniştit, dar nici să ne luăm la bătaie. Tot ce s-a scris a fost exagerat”, a spus Ilie Năstase.

Citește și:

Despre relația lor, Ioana Năstase a mărturisit că au fost momente în care au fost la un pas de despărțire sau chiar de divorț, dar că au reușit să depășească aceste momente dificile.

„Nici vorbă de înșelat. Nu am simțit niciodată acest lucru din partea lui, nici nu m-a interesat. Iar eu mi-am văzut de treaba mea. Nu poate să-mi reproșeze nimeni, nimic. Oamenii interpretează mereu. Împăcările nu au fost datorită faptului că mi-a oferit mie cadouri, sub nicio formă.
Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou. Împăcările au fost de altă natură. Că se simțea foarte rău, că i s-au spart… nu știu ce probleme avea pe la cap. Tind să cred că Ilie s-a folosit de aceste lucruri atunci când voiam să divorțăm. A profitat un pic de bunătatea mea. Mă mai aștept și la altele. Nu pot să dau exemple, dar, dacă a făcut asta…”, a dezvăluit Ioana Năstase, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.