Setari Cookie-uri

10 accesorii trendy pentru iubitoarele de modă

Accesoriile sunt pentru pasionaţii de modă exact că sarea şi piperul pentru pasionaţii de bucătărie.

O mulţime de ţinute prind viaţă şi culoare cu ajutorul accesoriilor potrivite, de la genţi şi până la eşarfe, ochelari de soare sau bijuterii. Astfel, accesoriile merită un loc special în dressing-ul tău, indiferent de stilul personal.

Ca să îţi găseşti mai uşor inspiraţia la shopping, am pregătit pentru tine 10 accesorii trendy, ideale pentru ţinute cool:

Portofelul roşu

Se spune că un portofel roşu îţi poate aduce noroc şi succes când vine vorba de bani, însă indiferent de micile superstiţii, culoarea roşu rămâne mereu în trend. Un portofel roşu este o alegere excelentă dacă îţi doreşti un accesoriu care să iasă în evidenţă exact atât cât trebuie. Optează pentru un model de dimensiuni mici sau medii, în funcţie de geanta ta, din piele naturală sau piele ecologică.

Citește și:

Geanta shopper

Când vine vorba de genţi de damă, modelul shopper este o alegere clasică. Aceasta nu se va demoda prea curând şi îţi va fi de folos atunci când mergi la birou, la cursuri sau ieşi în oraş. Dacă vrei un model de calitate, alege o geantă Michael Kors tip shopper. Genţile Michael Kors merg de minune cu o mulţime de piese vestimentare de la rochii elegante şi până la jeanşi.

Pantofii stiletto

Un accesoriu ce nu trebuie să lipsească din dressing-ul unei adevărate fashioniste, pantoful stiletto este ideal pentru ţinute elegante, de zi sau de seară. Pantoful stiletto se remarcă prin design-ul tocului, extrem de subţire, mai exact tocul cui. Ca să îl asortezi uşor, alege un model cu vârf ascuţit şi toc cui de 8-10 cm, în nuanţe precum bej, roşu, negru sau bleumarin.

Citește și:

Brăţările din lemn

Pentru ţinutele boho chic de primăvara sau vară, există nu accesoriu foarte potrivit şi anume brăţările din lemn. Acestea merg de minune cu rochii vaporoase, jeanşi evazaţi sau bootcut, cămăşi oversize sau fuste mini. Cauta modele din materiale rezistente, pe care să le asortezi uşor cu mai multe piese din dressing-ul tău.

Şalul din caşmir

Şalul din caşmir este alegerea ideală pentru outfit-uri de iarnă călduroase şi cool. Optează pentru un şal din caşmir în culori simple, precum bej, alb murdar, maro, gri sau chiar roşu. Vei putea integra uşor şalul în ţinute cu rochii din tricot, fuste plisate, jeanşi sau costume din două piese.

Cureaua neagră din piele

Un accesoriu atât de simplu, dar şi de util, cureaua neagră te va ajuta să stilizezi zeci de ţinute. O poţi folosi pentru blugi, pantaloni de stofă sau chiar rochii şi fuste. Optează pentru un model din piele naturală sau ecologică, cu inserţii metalice aurii sau argintii. Auriul şi argintiul se vor asorta uşor cu o mulţime de alte piese.

Citește și:

Ochelarii de soare aviator

Ochelarii de soare sunt un must pentru sănătatea ochilor tăi, însă pot deveni foarte rapid un accesoriu trendy dacă ştii cum să îi alegi. Cea mai simplă soluţie este să optezi pentru un model clasic, care să îţi completeze atât ţinutele sport, cât şi pe cele smart casual. Caută o pereche de ochelari de soare aviator, cu lentile albastre, maro sau verzi, însă nu uita să pui accent pe protecţia UV oferită.

Eşarfa din satin

O eşarfă din satin colorată va da viaţa oricărei ţinute. O poţi integra în outfit-uri cu fuste, rochii, pantaloni din stofa sau cămăşi Oxford. Dacă vrei un look colorat, alege haine într-o singură culoare şi adăugă ţinutei o eşarfă colorată, o geantă Desigual şi bijuterii delicate din aur sau argint.

Citește și:

Mănuşi animal print

Mănuşile te vor ajuta să te bucuri de o piele catifelată a mâinilor chiar şi în sezonul rece. Astfel, include în garderoba ta şi pereche de mănuşi cu animal print, uşor de asortat cu piese de culoare neagră, maro, bej sau bleumarin. Modelele din piele sunt o super alegere, mai ales că rezistă excelent în timp.

O pereche de mănuşi animal print merge excelent cu geci de fâș, paltoane din lână, pardesiuri lungi şi accesorii precum genţile Michael Kors în nuanţe de maro, cizmele de călărie sau botinele cu toc.

Geanta baguette

Geanta baguette a devenit celebră în anii ’90, odată cu lansarea serialului “Sex and the City”. Ei bine, astăzi, geanta baguette este mai cool ca niciodată şi o poţi asorta cu o mulţime de piese vestimentare. Poart-o cu jeanşi, fuste mini din piele sau denim, rochii din stofa, seturi de tricot sau salopete din denim. Dacă vrei un model care să reziste excelent în timp, alege o geantă Michael Kors tip baguette.

Citește și:

Accesoriile te ajută să creezi ţinute pline de personalitate, însă foarte multe dintre ele sunt şi super utile. Genţile te ajută să ai mereu cu tine obiectele esenţiale, mănuşile îţi protejează pielea de frig, iar ochelarii de soare sunt importanţi pentru sănătatea ochilor. Acordă întotdeauna importantă accesoriilor şi optează pentru modele trendy, care să fie în acelaşi timp de calitate.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.