Setari Cookie-uri

Primavara iubeste tenul tau! Masti de fata home-made cu fructe proaspete

Mastile home-made sunt cea mai buna solutie atunci cand nu ai timp sa mergi la salon sau cand pur si simplu nu vrei sa dai o avere pe cremele de pe piata. Iata cateva dintre cele mai bune solutii:

Pentru ca a venit primavara si tenul nostru iubeste soarele trebuie sa avem grija de el si sa il adaptam noilor conditii meteo. Hidratarea este unul dintre procesele cele mai importante pentru mentinerea sanatatii tenului nostru si acest lucru se realizeaza nu numai prin consumul optim de apa ci si prin aplicarea cremelor si mastilor potrivite.

In ultimul timp apelam din ce in ce mai mult la tratamentele cosmetice realizate acasa. Si cand spun tratamente cosmetice ma refer la creme, masti, scrub-uri, lotiuni si multe altele, asta pentru ca stim ce ingrediente folosim si suntem atente sa le alegem pe cele de o calitate exceptionala.

foto: fructe pe fata, Shutterstock

Nu este de joaca atunci cand vine vorba de sanatatea noastra si de aspectul fizic. Ne dorim o piele curata, stralucitoare si luminoasa.

Pentru asta va propun cateva masti faciale pe care le puteti realiza acasa cu ajutorul fructelor proaspete. La inceput de primavara gasim tot felul de fructe in piata pe care le putem utiliza si pentru situalul nostru de ingirjire sau de infrumusetare.

Citește și:

Masca de fata cu portocala pentru hidratare

Ai nevoie de:
- O jumatate de portocala
- Miere

Amesteca trei linguri de suc de portocala cu o lingura de miere de albine pana cand se obtine o pasta omogena pe care o intinzi bine pe toata fata. Mentine timp de 15-20 de minute si clateste cu apa calda.

Masca de fata cu banana pentru combaterea ridurilor

Ai nevoie de:
- O banana
- Miere
- Iaurt

Paseaza bine banana. Amesteca pasta cu o lingura de miere si o jumatate de pahar de iaurt (de casa). Cand se omogenizeaza bine aplica amestecul pe fata si mentine timp de 20-30 de minute. Se clateste cu apa calduta.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.