Setari Cookie-uri

4 idei de cumpărături necesare pentru sezonul rece

Ne bucurăm de o toamnă caldă, dar iarna va veni îndată. Vezi aici care sunt lucrurile esenţiale pe care merită să le ai în casă, pentru a-ţi spori confortul chiar şi la temperaturi scăzute.

Chiar dacă toamna aceasta este mai generoasă decât ne-am aşteptat, iarna nu va întârzia să apară. Pentru că vrem să fii pregătită, am realizat o listă cu lucrurile în care merită să investeşti înainte ca frigul să se instaleze.

De la blânda toamnă cu temperaturi de 20 de grade Celsius în termometre vom ajunge rapid la temperaturile normale pentru această perioadă. Fie că iubeşti iarna sau preferi să o admiri doar de la fereastra casei tale, unde ai temperaturi de primăvară, aceasta se va instala în curând.

Fiindcă ne dorim să ai tot confortul necesar, ne-am gândit să facem o listă cu lucrurile de care ai musai nevoie în anotimpul rece. Astfel, nu numai că vei investi în lucrurile cu adevărat necesare, dar te vei asigura şi că le vei găsi pe stoc, poate chiar la ofertă.

Citește și:
  1. Articole vestimentare

Ştim că femeile caută orice scuză pentru a-şi cumpăra haine, încălţăminte sau accesorii noi, dar de data asta vorbim despre lucruri cu adevărat necesare. Atunci când vine vorba despre frig, prima oară ne gândim la geci de iarna şi ghete îmblănite. Poţi petrece o zi la temperaturi scăzute cu o pereche de jeansi simpli, atât timp cât ai pe dedesubt o pereche de leggins. Însă, geaca şi încălţămintea sunt esenţiale pentru confort. Aşa că, îţi recomandăm să investeşti într-o pereche de ghete şi o geacă de calitate, create special pentru temperaturi scăzute.

  1. Aparate de încălzire

În perioada sezonului rece, cu toţii petrecem ceva mai mult timp acasă. Asta deoarece în ultimele luni ale anului, seara începe să se lase mult mai devreme. Pentru că ceaiul şi ciocolata caldă sunt băuturile noastre preferate în sezonul rece, îţi recomandăm să îţi cumperi o cană fierbător. Aceasta este perfectă pentru prepararea băuturilor calde preferate, ocupă puţin spaţiu în bucătărie şi este utilă şi atunci când găteşti.

Citește și:
  1. Lopată de zăpadă şi sare grunjoasă

Îţi aminteşti acele momente când te trezeai dimineaţa şi găseai afară un strat generos de zăpadă? De câte ori nu ai regretat că nu ai la îndemână o lopată lată, făcută special pentru îndepărtarea zăpezii? Acesta e momentul perfect pentru a nu mai ajunge la aceleaşi regrete.

Fie că stai la casă ori la bloc, atunci când temperaturile scad sub 0 grade Celsius, gheaţa devine şi ea un inamic de temut. De aceea, noi îţi recomandăm să cauţi de pe acum o lopată de zăpadă, cu un design ergonomic care să evite durerile de spate şi să cumperi şi câteva kilograme de sare grunjoasă, care să te ajute să topeşti gheaţa formată sub zăpadă.

  1. Pătură electrică şi încălzitor de terasă

Chiar dacă locuieşti la bloc, iar spaţiul exterior nu este foarte generos, cu siguranţă îţi face plăcere să petreci timpul pe balcon. Asta nu trebuie să se schimbe odată cu venirea iernii, mai ales că acum există nişte ajutoare de nădejde care îţi pot oferi confort termic chiar şi la temperaturi scăzute. Un încălzitor de terasă este ideal pentru clipele petrecute afară. Dacă simţi că nu este suficient, poţi apela şi la o pătură electrică. Găseşti pe piaţă pături electrice cu alimentare la reţea sau cu acumulator, care au nevoie doar de câteva momente pentru a ajunge la un grad optim de confort.

Citește și:

Ştim că nu toată lumea se bucură de venirea frigului şi că există multe persoane care deja visează la lunile de vară. Însă, atunci când ai ajutoare de nădejde, poţi face faţă cu brio temperaturilor scăzute şi să te simţi confortabil atât în casă, cât şi în aer liber.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.