Setari Cookie-uri

Oana Ioniță, cu lacrimi în ochi de dorul fiului ei care a ales să locuiască la tatăl lui: Te iubește mama...

După divorțul de fostul soț, Oana Ioniță a acceptat ca fiul ei să locuiască la tatăl lui, decizie pe care o regretă enorm acum. Cu lacrimi în ochi, fosta bebelușă a vorbit despre dorul de fiul său și despre lupta pe care o va începe pentru recâștigarea drepturilor părintești.

După 10 ani de căsnicie, Oana Ioniță și Florin Budnaru au oficializat divorțul, iar povestea lor a ajuns în atenția publicului, după ce fiul celor doi a rămas în grija tatălui. Fosta bebelușă de la "Cronica Cârcotașilor" nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre dificultățile prin care trece în urma despărțirii.

În primăvara anului trecut, Oana Ioniță a făcut public anunțul legat de divorțul de Florin Budnaru, după o căsnicie de 10 ani. Cei doi au ajuns la un consens în ceea ce privește domiciliul copiilor lor, stabilind că Isabela va rămâne cu Oana, iar fiul celor doi, Maxim, cu Florin Budnaru. Cu toate acestea, acum, Oana regretă această decizie și suferă enorm pentru că își vede foarte rar copilul.

Citește și:

„Încerc să mă reabilitez. După cum știi, am finalizat un divorț. Când o faci la 20 de ani nu e atât de grav, dar când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile! După 10 ani, lucrurile evoluează și separarea intervine cu mai multe probleme, nu e chiar una simplă! Dacă nu ar fi actul de căsătorie, poate ar fi și mai simplă separarea! S-a întâmplat, s-a finalizat! Eu sunt bine, nu știu ce se întâmplă pe partea cealaltă! Sufăr destul de mult că nu îl văd pe Maxim!”, a povestit vedeta, potrivit click.ro.

În timpul emisiunii, Oana Ioniță a dezvăluit că regretă convenția pe care au făcut-o cu fostul soț în privința custodiei copiilor. Ea a explicat că, deși au convenit la început asupra unui program, acum situația s-a schimbat, iar ea a hotărât să atace această convenție în instanță, considerând că nu mai este una corectă. Cu toate acestea, procesul înaintează foarte greu.

Citește și:

„Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu 2 oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate – jumătate și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (…)

Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a mai spus ea.

Citește și:

Oana Ioniță a subliniat că timpul petrecut departe de copiii săi a fost o pierdere importantă și că își dorește să își recupereze relația cu Maxim. Ea a vorbit și despre presiunile și provocările întâmpinate în sistemul judiciar în încercarea de a schimba programul ei cu Maxim.

„Sunt mai multe discuții. Consider că am un fel de karmă de plătit. Mă gândesc cum să revin, deci făcându-mi rost de timp pentru familie. Doar că pe parcurs, dacă cineva stă mai mult cu un părinte, există acea alienare parentală. Unul din părinți încearcă să se dedice, dar nu îi dă libertatea să își vadă și celălalt părinte. Când începi un proces, e lung, costisitor și treci prin traumă. E greu pe cale amiabilă când o parte își dorește mai mult prezența copilului în viața lui. (…)

Citește și:

Eu vreau să fie bine pentru mine și să fie bine și pentru băiatul meu. El în 4-5 ani va crește. Are 9 ani, face 10 în aprilie. E o situație și consider că ar trebui să se rezolve cât mai repede. Nu e vorba de sistem. Prin schimbarea de domiciliu, procesul s-a mutat de la Sectorul 5 la Tribunalul din Cornetu – care s-a închis, că nu mai sunt judecători. Și se judecă doar cazurile foarte grave. E complicat. Acum o să avem termen săptămâna asta, dar sper să se judece, să găsim o soluție”, a mai completat fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor”.

În cadrul interviului, vedeta și-a exprimat teama că lipsa ei poate influența negativ comportamentul fiului său și că acesta ar putea percepe situația ca pe un fel de abandon. Prin lacrimi, Oana Ioniță i-a transmis un mesaj emoționant fiului său, exprimându-și dorința de a petrece mai mult timp împreună și de a-i oferi tot sprijinul și dragostea unei mame.

Citește și:

„Maxim, îmi e dor doar să fii mai mult timp lângă mine și eu mai mult timp lângă tine. Să pot să te iubesc așa cum îmi doresc și să pot să îți ofer tot ce îmi doresc, de la timp la cât mai multă dragoste. Te iubește mama!, a mărturisit Oana Ioniță cu lacrimi în ochi.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.