Setari Cookie-uri

(P) Noua colectie Nichi Cristina Nichita pentru evenimente speciale

Noua colectie pe linia EVENTS semnata Cristina Nichita va indeamna sa abordati cu incredere, nonconformism si siguranta evenimentele verii.

Noua colectie pe linia EVENTS semnata Cristina Nichita va indeamna sa abordati cu incredere, nonconformism si siguranta evenimentele verii. Colectia cuprinde rochii de seara sau pentru evenimentele de zi ale verii, realizate din fibre usoare si confortabile – voaluri, matasuri naturale, satinuri fine, tafta, dantela - uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, ce vorbesc la unison despre o aparitie remarcabila.

Paleta cromatica folosita este una vasta, purtandu-ne de la tonuri stinse si pale de gri si bej, catre nuante aprinse de lila si verde vegetal, desprinse parca din natura, ca apoi sa treaca catre negru si rosu, si sa se opreasca la tonuri electrice de albastru, corai si verde. Tandemul de culori albastru – corai reprezinta optiunea perfecta pentru un total look de mare actualitate iar folosirea imprimeurilor animal print sau a celor in degrade, accesorizate cu lanturi si dantele fine reprezinta elemente distinctive, ce imprima rochiilor un aspect lejer, subtil si relaxat.


Kudika
15 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.