Setari Cookie-uri

Exprimă-ți stilul personal la cote maxime cu cea mai nouă colecție Levi’s

Combinațiile tradiționale de stiluri - workwear și playful, urban/natural, formal/casual - sunt mai neclare ca niciodată. Unele dintre cele mai populare tendințe ale momentului ignoră complet regulile despre modul în care item-urile și stilurile ar trebui combinate. Mai mult, accentul stilistic cade pe look-uri effortless și extraordinar de lejere, unde Levi’s cucerește prin colecția de toamnă/iarnă 2023.

Printre temele majore ale colecției se regăsesc personalizarea, item-uri sinonime cu nostalgia și escapismul și stiluri care mixează referințe din arhivele brandului. Din dorința de a oferi un omagiu puterii de personalizare pe care o oferă fiecare articol Levi’s, întreaga colecție vibrează de o măiestrie a designerilor sinonimă cu perfecțiunea. Astfel, piesele devin unice și permit oamenilor să-și reflecte stilul personal pe deplin.

După mai bine de un secol în care a creat doar piese cu un impact cultural profund, Levi’s deține o arhivă ce ascunde o istorie bogată. Aceasta reprezintă o resursă de neprețuit în ceea ce privește viitoarele colecții, căutând prin ea să reinventeze viitorul cu un twist ce face referire la trecut. Tratamentele de suprafață realizate în anii '70, pregătirea materialelor în anii '80, siluetele largi din anii '90 și denimul oversized din anii 2000 sunt doar o parte din caracteristicile folosite în această nouă colecție.

Citește și:

Arhivele Levi’s au fost esențiale pentru reinterpretarea blugilor 501, una dintre cele mai emblematice piese ale stilului global, care atinge anul acesta 150 de ani de existență. De aceea, colecția de toamnă/iarnă 23 demonstrează cum un element atât de iconic pentru trecut încă este metoda principală pentru auto-exprimare.

Stilul feminin

Colecția toamnă/iarnă ‘23 îmbină perfect referințele nostalgice pentru a crea o colecție coerentă, dar captivantă, cu articole feminine drept atuuri în exprimarea individualității. Tehnici de patching, broderia, stilul preppy și aspectul baggy sunt doar câteva dintre elementele care stau la baza acestei colecții.

Printre modelele de blugi must-have ale sezonului se regăsesc 501 ’90s Short și 501 ’90s Jeans. De asemenea, dacă ești în căutarea unor articole cu talie mid-rise, întreaga gamă Middy este gata să-ți ofere o varietate de modele și fit-uri - de la tivuri drepte până la cele evazate. De asemenea, blugii Ribcage Wide Leg și Ribcage Full Length oferă combinația perfectă dintre elementele autentice Levi’s și accente moderne subtile. Pe lângă acestea, suntem încântați și de fustele ce sunt parte din această colecție, care sunt lucrate manual în stilul japonez wabi-sabi.

Citește și:

Toate aceste item-uri pot fi asortate superb cu gama variată de bluze, tricouri și tank top-uri. Printre favoritele acestui sezon includem neapărat modelele Classic Fit Tank și Alfie Shirt. Acestea pot fi îmbinate minunat cu o cămașă de tipul Western Shirt sau un Trucker Jacket. Nu în ultimul rând, pentru un look complet, nu uita niciodată accesoriile. Mini Graphic Cap sau Fuzzy Beanie sunt 2 opțiuni de top în această privință.

Stilul masculin

În ceea ce privește articolele vestimentare masculine, colecția toamnă/iarnă ‘23 încapsulează fit-uri, materiale și detalii care exprimă confortul pur. Fiecare piesă transpune libertate prin culori neutre și un aspect loose.

501 Original rămâne, de asemenea, un item cheie pentru bărbați, alături de blugii 568 Stay Loose și 550 ’92 Relaxed. Dacă ești în căutarea unei alternative, poți opta cu ușurință pentru o pereche de XX Chino Standard din velur și twill sau 501 ‘54 dintr-un material foarte asemănător pielii.

Citește și:

În ceea ce privește partea de top, colecția dispune de o gamă largă de țesături, culori și modele. Printre preferatele noastre se numără Levi’s Relaxed Jackson Worker, Relaxed Western, Sawtooth Denim Shirt și multe altele. Fiecare piesă pentru partea de sus este creată pentru a fi inclusă într-un layer. De la tricourile grafice și termice, până la cămășile Jackson Workers în carouri și jachetele Trucker Jacket cu fermoar complet. Pentru o notă în plus de stil, îți poți asorta ținuta cu borsete sau genți mici.

Pe lângă cele două categorii, colecția toamnă/iarnă ‘23 celebrează cea de-a 150-a aniversare a modelului emblematic 501. Piesele special introduse transpun istoria bogată Levi’s din arhivele brandului, dar și modalitatea în care 501 se reinventează în funcție de contextul actual. Odată cu acestea, brandul lansează și o nouă tehnică de clătire a item-urilor numită Shrink-to-Fit Birthday Selvedge Denim. Nu în ultimul rând, blugii 501 ’54, 501 ’81, 501 ’93 și 501 Original dispun de o combinație vibrantă de finisaje artizanale și patchwork-uri de inspirație vintage, fiind piese esențiale în garderoba fiecăruia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.