Setari Cookie-uri

Levi’s celebrează frumusețea și istoria comunității LGBTQIA+ printr-o nouă colecție

Levi’s a susținut cu mândrie comunitatea LGBTQIA+ de-a lungul deceniilor. Astfel, Pride 2023 caută să sărbătorească puterea, istoria și creativitatea comunității printr-o nouă colecție.

La baza conceptului se regăsesc o serie de povești inspiraționale și educaționale transmise de talentele parte din campanie, unde membrii și aliații comunității LGBTQIA+ sunt încurajați să-și exprime personalitatea în toată frumusețea ei și să-i ajute pe alții să facă același lucru răspunzând la întrebarea: „Cum vrei să fii perceput?”.

În ceea ce privește gama de produse, Levi’s Pride 2023 recunoaște și evidențiază expresia de sine ca un spectru, nebinar și fluid. Paleta de culori în nuanțe de lavandă salută grupurile de activiști LGBTQIA+ din anii ’70 și ’90 a căror energie a adus un curaj nelimitat mișcării pentru drepturile homosexualilor. De la pantalonii 501 ‘93 Straight in Light Indigo Destructed și rochia Radical Love până la vesta Liberation Trucker Vest și pălăria Pride Bucket Hat într-o nuanță de violet închis, poți descoperi piese ideale pentru oricine.

Citește și:

Pride 2023 include o distribuție globală de talente, parte a comunității LGBTQIA+, fiecare având o voce, un stil și un punct de vedere distinct asupra a ceea ce înseamnă auto-exprimarea. Înainte de această colecție, blugii Levi’s, în special modelul 501, erau emblema protestelor, a solidarității și a expresiei de sine - devenind astfel un simbol al rebeliunii.

Campania Levi's Pride 2023 este o celebrare a comunității globale LGBTQIA+ și a istoriei sale vaste”, a declarat Lance Relicke, Vicepreședinte Global Brand Experience Levi Strauss & Co. „Cluburi, proteste, parade Pride - oriunde se adună oamenii în numele iubirii și incluziunii, mulți dintre ei vor apărea cu mândrie în blugii lor Levi's. Există atât de multă dragoste autentică pentru brandul nostru în comunitatea LGBTQIA+ și suntem încântați să răspundem reciproc acesteia, mai ales în timpul Pride 2023.”

Citește și:

Ca o extensie a sprijinului său pentru comunitatea LGBTQIA+, Levi’s donează anual 100.000 USD către Outright International, o organizație globală care are drept scop promovarea drepturilor omului în ceea ce privește persoanele LGBTQIA+ din întreaga lume.

Colecția va fi disponibilă pe levis.com începând cu luna iulie.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.