Setari Cookie-uri

Tips and Tricks de design interior cu Biocarpet

Ce poate fi mai placut decat o dupa amiaza petrecuta intre prieteni cu prajituri, ceai si cafea intr-o atmosfera confortabila oferita de fotolii in care te afunzi, multe perne colorate si covoare pufoase?

Comunicat de presa

Ce poate fi mai placut decat o dupa amiaza petrecuta intre prieteni cu prajituri, ceai si cafea intr-o atmosfera confortabila oferita de fotolii in care te afunzi, multe perne colorate si covoare pufoase? Exact asa a fost si dupa amiaza noastra pe care am petrecut-o alaturi de cititorii kudika.ro si prietenii de la Biocarpet. Locatia de vis de care va povesteam este restaurantul The Library din incinta exclusivistului showroom Class Living situat in zona Pipera.

Csilla Negoita, designer de interior si Biocarpet, expertul in covoare, ne-a invatat multe trucuri utile despre cum ne putem amenaja locuinta ca adevarati profesionisti si cum putem reinvia farmecul covorului nostru pentru a face din acesta o piesa de rezistenta. De asemenea ne-a sfatuit ce tip de amenajare si implicit ce tip de covor se potriveste fiecarei incaperi a caminului nostru, am discutat despre ultimele tendinte in amenajarile interioare si in tesaturi sau despre informatii practice precum materialele de fabricatie ale covorului in functie de destinatia sa. Cititorii au putut sa gaseasca raspuns la intrebarile lor legate de designul de interior, Csilla reusind de fiecare data sa le explice intr-un mod foarte simplu cum ar putea sa obtina acelasi efect ca si cum ar fi apelat la ajutorul unui expert din domeniu.

Tips and Tricks de design interior” s-a dovedit a fi o initiativa foarte reusita, de unde toate persoanele prezente au plecat acasa cu o multime de informatii utile, gata sa le puna in practica. De asemenea, cu totii am fost asigurati ca in eventualitatea in care vom mai avea nevoie de sfatul unui profesionist in designul de interior, ii vom putea scrie dragutei Csilla pe site-ul www.carpetia.ro sau pe pagina de Facebook Biocarpet Odour Control (www.facebook.com/carpetia) iar ea ne va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Nu am putea sa nu mentionam faptul ca relaxanta intalnire a fost posibila cu sprijinul BioCarpet. Acestia au lansat de curand un nou produs cu o formula inovatoare, Biocarpet Odour Control, care in afara faptului ca poate face covoarele sa arate ca noi, reuseste cu succes sa scoata din tesatura mirosurile neplacute precum cel de mancare, de fum de tigara sau mirosurile lasate de animalele de companie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.