Setari Cookie-uri

Tips&tricks: ce tipuri de accesorii de baie Grohe merită atenția ta?

Te-ai hotărât să îți reamenajezi baia și cauți obiecte sanitare calitative, dar și interesante ca aspect, pe care să le folosești acasă?

Studiind produsele Grohe, îți va fi mai ușor să iei o decizie, întrucât producătorul a creat o gamă variată de obiecte deosebite, de care să te bucuri pe termen lung. De la suporturi deosebite de prosoape, până la dispensere de săpun moderne și suporturi de hârtie igienică, pe toate le găsești online și le poți comanda în numai câteva momente.

Grohe, o alegere inspirată

Brandul Grohe s-a făcut deja remarcat pe piața obiectelor sanitare prin calitatea pe care o oferă consumatorilor, dar și prin diversitate. Așadar, dacă îți dorești să investești în produse excelente pentru baie ori pentru bucătărie, nu ezita să studiezi gama de produse de sub umbrela acestei mărci. Pe lângă vase de toaletă, lavoare și baterii, producătorul îți oferă și o varietate de accesorii de baie deosebite pe care le poți studia în mediul online.

Citește și:

Dispensere de săpun

Folosești în general doar săpun lichid și cauți o soluție prin care să îl depozitezi ușor și totodată să îl utilizezi cât mai ușor? Dispenserele de săpun îți stau la dispoziție, fiind obiecte moderne și interesante. Le poți monta direct pe perete, pentru a economisi spațiu pe lavoar și poți alege dintre mai multe gramaje, în funcție de cât de rar sau de des vrei să completezi rezerva cu săpun. Totodată, este bine să știi că ai la dispoziție dispensere în diferite culori, pentru a-ți fi cât mai ușor să alegi varianta ideală, în funcție de imaginea de ansamblu pe care o conturezi în baie.

Perii de toaletă

Periile de toaletă fac și ele parte din categoria de accesorii de baie, care merită atenția ta. Este vorba despre obiecte datorită cărora poți să cureți vasul de toaletă foarte ușor, în doar câteva mișcări în fiecare zi. Acestea pot fi simple și le poți așeza direct pe podea sau pot avea suporturi pe care să le montezi în perete, pentru a putea spăla podeaua cât mai ușor atunci când faci curat în baie.

Citește și:

Suporturi de prosoape

În ceea ce privește suporturile de prosoape, ai la dispoziție mai multe variante spre care te poți orienta:

  • agățătorile simple, minimaliste – simplu de aplicat în perete, agățătorile îți permit să atârni de ele atât prosoape, cât și halatul de baie sau hainele personale atunci când intri la duș. Cu aspect cromat, aceste obiecte sunt extrem de simplu de folosit, dar și interesante ca design;

  • suporturile simple sau duble – dacă preferi suporturile mai lungi, drepte, te poți orienta fie spre cele individuale, de care poți atârna un singur prosop, fie spre cele duble, care îți permit să atârni atât prosopul de față, cât și prosopul de corp;

  • inelele de prosoape – sunt unele dintre cele mai interesante și mai moderne variante pe care le ai la dispoziție astăzi. Acestea îți oferă un plus de stil în propria baie și te vei simți întocmai ca într-un hotel de lux.

    Citește și:

    Despre suporturile de prosoape mai trebuie să știi că le poți monta oriunde consideri că îți va fi mai ușor să le folosești. De preferat este să le pui în preajma lavoarului ori a dușului sau a căzii, pentru a avea mereu prosoapele la îndemână.

    Pe lângă toate tipurile de accesorii baie anterior menționate, mai ai la dispoziție și savoniere, pahare, dar și furtunuri de duș și cartușe pentru baterii. Baterii-Lux.ro îți propune inclusiv pachete complete, care conțin obiecte deosebite, din aceeași gamă, mai ales dacă nu ai suficient timp să studiezi fiecare obiect în parte.

    Vizionare placuta


    Kudika
    19 Iulie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.