Setari Cookie-uri

Care este rutina de repararea și îngrijirii a părului degradat după o vară fierbinte?

Părul tău are nevoie urgentă de o intervenție? Dacă te confrunți cu o podoabă capilară ternă, uscată și deteriorată este imperios necesar să iți schimbi rutina de îngrijire și cât mai repede, înainte ca acesta să fie prea degradat.

Nu e suficient să îl tunzi pentru a reveni la starea de odinioară, însă veștile bune sunt că tehnologia avansată de îngrijire face acest proces de reparare ușor și la îndemâna oricui.

Mai jos iți dezvăluim câteva inovații de îngrijire pe care le poți folosi atât în salon, cât și acasă, ele vor reda viață parului stresat. De la ritualuri de întărire pe care le poți adăuga oricărei programare în salon, la tratamente pentru acasă care îți vor transforma părul în doar 90 se secunde.

Cum poți accelera procesul de însănătoșire și de reparare al părului tău?

  • Apelează la un șampon bogat, dar delicat cu părul tău

Baza sănătății podoabei capilare constă în alegerea șamponului potrivit. Atunci când vârfurile sunt deteriorate, ai nevoie de reparare din interior către exterior, pentru ca părul tău să devină neted, fin și frumos hidratat. Șamponul din gama ULTIMATE REPAIR de la Wella Professionals face exact acest lucru, cu o formulă cremoasă somptuoasă, care răsfață toate tipurile de păr. El îndepărtează impuritățile dăunătoare, inclusiv metalele, întărește firele și îndepărtează sebumul, murdăria și poluarea, demarând procesul de reparare, indiferent de tipul de deteriorare cu care acesta se confruntă. Masează-l bine pe părul ud și clătește-l pentru o curățare hidratantă. Spuma satinată și textura mătăsoasă fac din acest ritual o experiență cu adevărat relaxantă.

Citește și:
  • Tratează părul uscat cu un conditioner eficient

Acțiunea șamponului Ultimate Repair este susținută de conditionner-ul din aceeași gamă, mai exact un tratament cu textură cremoasă care descurcă, întărește și repară părul. Formula sa pe bază de AHA (alpha hydroxy acid) care pătrunde în fir și reface legăturile din interior, împreună cu omega 9, pentru a umple cuticulele și pentru a recrea bariera protectoare.

După ce îndepărtezi excesul de apă, aplică-l pe lungimi de la mijlocul părului curat până la vrafuri, apoi distribuie-l uniform cu ajutorul unui pieptene cu dinții mari. Așteaptă 30 de secunde pentru ca acesta să se absoarbă apoi clătește din belșug. Acest ritual oferă hidratare intensă care se păstrează până la patru spălări.

Citește și:
  • Folosește un tratament leave-in super eficient

Conditionnere-le și tratamentele leave-in au timp îndelungat de acțiune pe zonele deteriorate ceea ce le face extrem de utile pentru pletele cu nevoie mare de reparare. Tratamentul salvator Ultimate Repair Miracle Hair duce produsele de acest tip la un alt nivel deoarece transformă părul în doar 90 de secunde. Da, ai citit bine! Acest super tratament crează un păr de 12 ori mai neted pentru un styling mai ușor, cu 99% mai puține șanse de deteriorare și mai mult strălucire după fiecare utilizare. Părul drept arată mai elegant în timp ce cel ondulat sau creț este mai definit. Acest tratament special a fost creat pentru toate tipurile de păr.

În funcție de tipul tău, aplică între 5-15 pompițe de produs pe părul curat și zvântat și distribuie-l uniform cu un pieptene cu dinții mari, apoi lasă-l să acționeze cele 90 de secunde. Ulterior stilizează-l ca de obicei, fie că îl lași să se usuce natural sau folosești foehnul.

Citește și:
  • Cere WellaPlex la sesiunile de colorare

Dacă ai un păr deteriorat nu înseamnă că șuvițele sau vopsitul sunt interzise. Dar acest lucru presupune ca stilistul tău să adauge un plus de îngrijire ritualului din salon. Așadar, întreabă-l de WellaPlex, programul pentru întărirea părului care se amestecă împreună cu pudra decolorantă sau vopseaua de păr. Totodată, stilistul tău poate folosi BlondorPlex care este un decolorant ce conține deja WellaPlex în formula sa. Create să mențină părul puternic în timpul colorării, aceste produse reprezintă soluția ideală pentru balayage și transformări radicale, sau pentru orice altă tehnică între acestea.

  • Protejează-ți părul de deteriorarea suferită după folosirea ustensilelor de styling cu căldură

    Citește și:

Spray-ul cu protecție termică este produsul pe care ar trebui să îl avem obligatoriu în trusa noastră de îngrijire. Și crede-ne pe cuvânt, nu vrei să îți stilizezi părul fără acesta. Încearcă EIMI Thermal Image, este un produs cu formula bi-phase, care se agită, apoi se pulverizează. O parte este un lichid de protecție, iar cealaltă un ser care oferă un plus de strălucire. Amestecate, acestea formează un scut de protecție în timpul stilizării împotriva deteriorării termale de până la 220°C. Este un produs must-have pentru orice tip de păr deoarece îl protejează de viitoarele deteriorări și îl mențin sănătos.

Tips de la specialiști: Ar fi bine să reduci timpul de uscare al părului dacă acesta este deteriorat. După ce l-ai spălat, lasă-l liber să se usuce natural în proporție de 50% apoi folosește foehnul, în acest fel nu îl deteriora și mai tare. De asemenea poți reduce și temperatura din setările uscătorului. Aceste simple modificări pot face diferența în starea de sănătate a șuvițelor cu probleme.

Citește și:
  • Aplică un strat de Ultimate Repair împreună cu produsul tău favorit de styling

Odată ce ai încheiat ritualul Ultimate Repair, părul tău este pregătit de stiling, chit că îl vrei ondulat, drept sau creț. Cel mai grozav lucru în ce privește tratamentul Miracle Hair Rescue este că nu doar se menține pe păr timp de 4 spălări ci că este atât de ușor încât poate fi aplicat împreună cu un alt produs de îngrijire.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.