Setari Cookie-uri

Deschidere oficiala SMUGGLER - CONCEPT STORE

Smuggler, un concept store cu produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii cu accente scandinave, s-a lansat miercuri, 29 octombrie 2014, in ambianta relaxanta a cladirii istorice de pe Calea Dorobantilor 16.

comunicat de presa

Smuggler inseamna stil prin atitudine


Magazinul reuneste o gama larga de branduri, atat pentru femei, cat si pentru barbati, oferindu-le o mare varietate de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, ideale pentru cei care isi doresc o garderoba la moda, sofisticata, dar totodata confortabila.


“De astazi uram bun venit unui concept store deosebit care gazduieste cateva branduri scandinave renumite, adresate celor care prefera un look aparte, un strop de extravaganta, dar si confort si lejeritate, la preturi foarte avantajoase. Magazinul pune in valoare o superba cladire istorica a familiei Bratianu, cu locuri de parcare usor accesibile. Smuggler este un MUST VISIT pentru o experienta de shopping.”, a declarat Florin Crisana, antreprenor la Smuggler.


Smuggler se diferentieaza prin raportul calitate-pret foarte bun

Citește și:


Punand la dispozitia clientilor colectii de top de la Jack&Jones, Vero Moda, Selected Femme/Homme, Only si altele, Smuggler ofera cumparatorului posibilitatea unei sesiuni de shopping usor de adaptat oricarui buget si oricaror preferinte, cu piese vestimentare premium si vintage din materiale superioare, cat si piese de inspiratie retro, americana sau rock’n roll.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.