Setari Cookie-uri

Advertorial RetroNight Fever, un super party de 1 Martie, la Kayus Lounge Brașov

Vinerea aceasta, alege să petreci 1 Martie în stil mare, la Kayus Lounge Brașov, într-o atmosferă ce va deschide sezonul de party-uri ale primăverii. Așadar, începând cu ora 22:30, cea mai exclusivistă locație de la poalele Tâmpei continuă seria de petreceri tematica și te invită la RetroNight Fever. Iubitorii de muzică retro vor fi purtați în timp, pe ritmuri muzicale ale hiturilor românești și internaționale din anilor '70, '80, '90 și 2000, cu Mc Dylma (aka Cosmin Dimăncescu, Radio Impuls) și Pappa M, ambasori ai muzicii retro din România, binecunoscuți pentru prezența lor de pe scenele Untold, Neversea sau Masiff.

Petrece de Mărțișor, în stil unic, doar la Kayus Lounge Brașov!

Omul de afaceri Caius Covrig a renăscut viața de noapte din Brașov

Omul de afaceri Caius Covrig pune orașul Brașov pe harta celor mai cool destinații de petrecere din România. Conceptul Kayus Lounge Brașov cuprinde, pe lângă ideea de restaurant & club exclusiviste, particula exclusive party, de care se pot bucura toți cei care trec în weekend, la Brașov, dar și locuitorii orașului de sub poalele Tâmpei.

„Ne-am obișnuit deja publicul cu acest concept de exclusive party pe care îl organizăm în fiecare săptămână. Cu tematici diferite, petrecerile organizate la Kayus Lounge au început să devină o tradiție. Avem prieteni de peste tot care vin. Ni s-a întâmplat, chiar, să povestim cu străini despre evenimentele noastre și, trebuie să recunosc, că mi-au spus că tot ce se întâmplă, la Kayus Lounge Brașov, se ridică la nivelul petrecerilor din Ibiza sau Mykonos!”, declară afaceristul Caius Covrig.

Pe finele anului 2023, omul de afaceri își extindea business-ul odată cu deschiderea oficială a celei mai exclusiviste locații de tip restaurant & lounge din Brașov, Kayus Lounge Brașov.


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.