Setari Cookie-uri

Carmen Iohanis, apariție elegantă în curtea școlii! Ținuta purtată de Prima Doamnă

Carmen Iohanis a ales o ținută elegantă pentru prima zi a anului școlar. Prima Doamnă a României a ieșit în evidență printr-o creație a designerului Eli Lăslean.

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a fost în centrul atenției la festivitatea de deschidere a noului an școlar, desfășurată la Sibiu pe data de 11 septembrie. Soția Președintelui Klaus Iohannis a impresionat cu o apariție elegantă și atractivă, purtând o rochie semnată de celebrul designer Eli Lăslean.

Pentru anul școlar în curs, Carmen Iohannis a preluat rolul de dirigintă la clasa a X-a de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, iar în tradiție, a participat cu entuziasm la festivitatea de deschidere, alături de elevii săi. Cu ocazia acestui eveniment deosebit, a ales o ținută impresionantă care i-a pus în evidență rafinamentul și stilul personal.

Designerul Eli Lăslean, responsabil pentru numeroasele creații vestimentare ale Primei Doamne de-a lungul a peste 7 ani, a dezvăluit cum a fost aleasă această rochie turcoaz pentru festivitatea de deschidere a anului școlar.

Citește și:

"Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă a României alege să poarte în prima zi de școală o ținută creată de mine. În ultimii 7 ani, am avut bucuria și onoarea de a crea pentru doamna Carmen Iohannis zeci de ținute, pentru diverse evenimente, de la începerea școlii și până la întâlnirile oficiale ale Președintelui României," a declarat designerul.

Rochia aleasă pentru acest eveniment a fost confecționată dintr-un brocard cu elastan într-o nuanță vibrantă de aqua vivace. Carmen Iohannis a preferat întotdeauna linii simple și elegante, iar această rochie nu a făcut excepție. Alegând o abordare a simplității studiate și a unei linii clasice, Carmen Iohannis a strălucit în apariția sa la deschiderea anului școlar. Eli Lăslean a mărturisit că i-a propus Prima Doamnă două ținute, iar aceasta a ales cu încredere această rochie.

Citește și:

De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a evidențiat în repetate rânduri dragostea sa pentru nuanțele de albastru în alegerile vestimentare. De la vizita Papei în România, la Zilele Europei și chiar la întâlnirea oficială cu fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, Prima Doamnă a ales nuanțele de albastru pentru a-și completa garderoba.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.