Setari Cookie-uri

10 semne ca e indragostit de tine

Nu este foarte usor sa descoperi ce se ascunde in mintea unui barbat. Este interesat de tine sau doar te amageste? Iata 10 semne care iti demonstreaza ca este indragostit de tine:

Nu este foarte usor sa descoperi ce se ascunde in mintea unui barbat. Este interesat de tine sau doar te amageste? Iata 10 semne care iti demonstreaza ca este indragostit de tine:

1. A uitat complet de prietenii lui


In general, barbatii sunt foarte atasati de cercul lor de prieteni. In special de amicele si de fostele sale iubite pe care le mai apela din cand in cand. Cand iubitul tau incepe sa refuze intalnirile cu gasca pentru a petrece cat mai mult timp in compania ta, fii sigura ca s-a indragostit de tine. Rareori barbatii accepta sa-si puna pe locul doi prietenii.

2. Este mereu cu gandul la tine

Iti demonstreaza afectiune lui prin cele mai naturale gesturi. Dimineata, inainte sa pleci de acasa iti trimite un mesaj prin care iti ureaza o zi placuta si nu uita sa iti trimita cate un SMS dragastos de noapte buna. Deseori iti face surprize placute si te asteapta cand iesi tarziu de la serviciu. O asemenea atitudine demonstreaza ca ai devenit o persoana importanta pentru el. Totodata, certifica faptul ca este pregatit sa investeasca timp si sentimente reale in relatia cu tine.

3. Te include in planurile de viitor

“Eu” a fost inlocuit de foarte multa vreme cu “Noi”. De la un timp te include in majoritatea planurilor de viitor. Nu doar ca iti popune sa petreceti impreuna fiecare week-end, ci vorbeste deja de concediul de vara pe care si-ar dori sa-l petreceti impreuna. Te poti considera o adevarata norocoasa; foarte putini barbati mai au curajul sa-si asume responsabilitati pe termen lung.

4. Da dovada de maturitate

Ti-a dovedit ca este suficient de matur incat sa depaseasca diplomat perioadele dificile. Stie sa isi recunoasca greselile si este alaturi de tine in orice moment. Nu se fereste sa va afisati in public si este entuziasmat daca ii propui sa petreceti cateva ore cu parintii tai.

5. Te pretuieste

Intr-un timp foarte scurt a invatat cat mai multe lucruri despre tine. Ai remarcat ca este atent la preferintele tale si obisnuieste sa-ti ceara parerea inainte de a propune unde sa va petreceti seara. Chiar daca nu te impresioneaza cu gesturi si declaratii romantice, iti confera certitudinea ca ii pasa de tine si poti avea incredere in el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.