Setari Cookie-uri

Cătălin Oprișan a schimbat trustul! După demisia de la Antena 1, prezentatorul a semnat cu ProTv

Cătălin Oprișan a demisionat de la Antena 1 și și-a dorit o schimbare radicală în viața sa. Acum, prezentatorul tv urmează să înceapă o nouă etapă la postul concurent.

Cătălin Oprișan, una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea jurnalismului și televiziunii din România, face o schimbare semnificativă în cariera sa, semnând un contract cu PRO TV. După o colaborare îndelungată de 10 ani cu Antena 1, unde a fost prezentator în echipa emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani," Oprișan se alătură acum PRO TV, aducând o vastă experiență de 30 de ani în domeniul jurnalismului.

Decizia de a face această schimbare profesională a fost luată în luna septembrie a anului trecut, atunci când Cătălin Oprișan a părăsit matinalul de la Antena 1 pentru a se dedica altor proiecte, inclusiv o emisiune radio. Acum, el anunță cu entuziasm că va fi gazda unei noi emisiuni pe PRO TV, intitulată "Arena SPORT.RO."

Citește și:

"Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după… 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații.", a dezvăluit jurnalistul.

Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV, a subliniat importanța acestei colaborări cu Cătălin Oprișan, jurnalist apreciat de numeroși internauți, dar și iubitori ai sportului.

"Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm conținut de calitate pentru iubitorii de sport."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.