Setari Cookie-uri

Tavi Clonda nu a întors niciun scaun la Vocea României: Mamă, sunt așa de prost?!

Înainte de a deveni cunoscut prin aparițiile televizate și colaborările sale în showbiz-ul românesc, Tavi Clonda a avut parte de momente dificile și de eșecuri care l-au modelat. Printre acestea, se numără și participarea sa la "Vocea României", unde nu a reușit să treacă de etapa "blind audition".

Tavi Clonda, cunoscutul artist și soțul prezentatoarei Gabriela Cristea, a împărtășit recent detalii neașteptate despre drumul său în lumea muzicii și a televiziunii. Într-un interviu pentru Cancan, el a dezvăluit o poveste mai puțin știută despre experiența sa la "Vocea României" și despre cum a ajuns să semneze un contract cu Kanal D, unde și-a întâlnit și soția.

Artistul a mărturisit că înainte de a semna contractul cu Kanal D pentru a cânta în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea, a avut o încercare la "Vocea României". Cu toate că nu a fost un moment de succes pentru el, această experiență a avut un impact semnificativ asupra drumului său în lumea muzicii.

„Înainte de contractul cu Kanal D și «Te vreau lângă mine», unde am cunoscut-o pe soție, în 2013, vara. Nu mai aveam contracte, mă sună cineva «hai la Vocea României», nu mi-e rușine să spun asta, poate să îmi dea cu hate oricine, știu cine sunt și ce pot. Mi se părea că nu mai sunt chiar puștan, am fost artist la MediaPro Music, am avut un album întreg la ei, mi se părea că o iau înapoi, nu prea mi-a plăcut ideea. Până la urmă accept, mă duc la «Vocea României».

Citește și:

M-am dus la Brașov, am trecut de nu știu ce probă, am ales o piesă, o luase un prieten de-ai mei, cu două numere mai în față. Am ales altă piesă, am trecut probele, urma prima televizare, cu «blindurile». Era vară, cald, stăteam la etajul 10, într-o garsonieră. Mă prinde o răceală, cum n-am avut în viața mea. M-am operat de polipi și de amigdale la 6 ani, de atunci poți să treci cu excavatorul peste corzile mele vocale, n-am treabă”, a povestit Tavi Clonda pentru sursa citată mai sus.

Deși a fost dezamăgit că nu a reușit să își convingă jurații și să întoarcă vreun scaun, Tavi Clonda a fost surprins să primească ulterior o ofertă de la Kanal D. Așa a început colaborarea sa în emisiunea condusă de Gabriela Cristea, unde și-a găsit și dragostea.

Citește și:

"Mă duc acolo, mă duc la toaletă, era basistul Loredanei Groza. Cu Loredana mă cunoșteam, aveam numărul de telefon, mă rog, ea era în juriu. Vine basistul la toaletă, mă întreabă ce fac, îi zic că am venit la «Vocea României». «Zi-mi ce piesă ai, să-i spun Loredanei să se întoarcă sau măcar să te asculte, să știe că ești tu, să fie frumos». Nu i-am zis, e serioasă treaba, nu știu câți ar fi procedat așa în locul meu. Mă duc acolo, nu se întoarce niciun scaun, «mamă, sunt așa de prost?!».

M-am uitat pe înregistrare, să mor, n-am cântat prost, dar n-am transmis. Au fost alții mai slabi care au trecut, dar nu asta e important. Lipsea ceva, n-am cântat fals, piesa era liniară, nu s-a legat nimic. Toate s-au legat a doua zi, m-au sunat să ne întâlnim pentru contractul de la Kanal D. Toate s-au întâmplat ca să nu mă duc la «Vocea». De fapt, era altceva pregătit. La «Vocea României» am fost difuzat de ziua Gabrielei, eram la restaurant, pe 26 octombrie. Dacă treceam mai departe, la revedere Kanal D, rămânea contractul cu Pro TV. Dacă se întorcea vreo Loredana, vreo ceva, eram la Vocea României, nu știu dacă se mai lipea. Luau alt band la Kanal D, cine știe ce făcea nevastă-mea cu alt solist?!”, a mai povestit soțul Gabrielei Cristea.

Citește și:

Tavi Clonda a subliniat că, deși eșecul de la "Vocea României" a fost o dezamăgire pe moment, acesta s-a transformat într-o oportunitate neașteptată. A primit șansa să se afirme pe altă platformă și să-și construiască un viitor în muzică alături de persoana care avea să devină soția sa.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.