Setari Cookie-uri

7 Semne ale infidelitatii

Nu ai vrea sa iti scape nimic, nu?

3. Agentul misterios

Daca are o relatie extraconjugala, ii va face placere sa se joace de-a vanatorul , de-a agentul 007 sau de-a mai stiu eu ce joc cretin: ideea este ca va fi mai secretos, ca iti va acorda atentie maxima cand este cu tine, ca sa nu cumva sa banuiesti ceva, dar isi va tine telefonul inchis si isi va schimba parolele de la calculator.

Si, nu in ultimul rand, va fi mai atent la felul in care arata cand iese din casa.

4. Paranoia in vizita

El se va simti cu musca pe caciula si cu parfumul ei in nari, chiar daca va spera ca tu nu iti vei da seama. Tocmai pentru ca se va simti vinovat, va incerca sa caute circumstante atenuante, cum ar fi... ca si tu il inseli! Si de aceea, iti va controla toate mesajele, apelurile si iesirile cu fetele, obsedat de ideea ca poate te-ai prins si vrei sa i-o intorci.

5. Mai putin timp

Nu mai este atat de disponibil cum era: nu mai vrea sa te vada cu orice ocazie, nu te mai suna la fel de des, nu te mai cheama in vizita la fel de des, nu mai vrea sa mai iesiti la fel de des... si tot asa.

Citește și:

Nu mai are la fel de mult timp pentru tine, pentru ca acum se imparte in doua.

Atentia si afectiunea pe care ti le arata se pot modifica si ele: fie este un mincinos jalnic si nu va sti sa simuleze ca te iubeste la fel de mult, fie este un mincinos penibil si cu mustrari de constiinta care este mai tandru, mai afectuos si mai atenta la detalii decat de obicei.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.