Setari Cookie-uri

Ezoteric: Culorile sufletului tau in functie de zodie

Stiai ca starea ta sufleteasca poate fi influentata de culori? Stiai ca fiecare zodie are cel putin doua culori care se armonizeaza perfect cu temperamentul lor? Afla mai multe despre asta in articolul de mai jos!

Culorile au un impact foarte puternic in ceea ce priveste starea de spirit a fiecaruia dintre noi. Eu de exemplu ma simt foarte bine cand port albastru, poate ca tu ai o stare excelenta cand porti ceva roz, mov, verge, galben sau orice alta culoare.

Mai mult de atat, culorile ne influenteaza chiar modul de a gandi, de a simti, de a actiona. Spre exemplu albastrul ne linisteste, galbenul ne ajuta sa ne concentram si sa invatam mai bine, rosu ne indeamna la flirt si asa mai departe.

foto femeie frumoasa sursa shutterstock

Fiecare culoare are o semnificatie anume si reuseste sa ne transpuna intr-o stare benefica sau nu. Sa vedem care sunt culorile sufletului in functie de zodie si ce ar trebui sa predomine in garderoba pentru ca starea de spirit sa fie una extraordinara.

Berbec - verde si rosu

Incapatanarea si impulsivitatea sunt cele doua caracteristici primare ale acestei zodii. Berbecii intotdeauna isi urmeaza propriul drum si nu renunta pana nu ajung acolo unde isi doresc. Berbecii pot fi rautaciosi, agresivi si furiosi, dar isi ies greu din fire pentru ca prefera sa isi pastreze calmul.

Citește și:

Taur - galben si albastru

Taurii sunt foarte bine ancorati in realitate si le place foarte mult ordinea in tot ceea ce fac. Stiu foarte bine sa se organizeze si sa isi armonizeze activitatile astfel incat totul sa mearga asa cum trebuie. Taurul este o fire foarte naturala ce se fereste de complicatii pentru ca simte nevoia de siguranta.

Gemeni - albastru si turcoaz

Gemenii nu stau niciodata linistiti. Au nevoie de activitate continua, de ceva nou pentru ca sunt dornici de cunoastere si de invatare. Sunt firi emotionale, iubarete si sensibile daca stii cum sa ii iei si sa le intri pe sub piele. Optimisti din fire, gemenii vad partea buna a lucrurilor si au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.