Setari Cookie-uri

10 Octombrie, ziua în care se deschide portalul magic al vindecării (10:10). Sufletele noastre au șansa la fericirea adevărată

Energia magică din ziua de 10 octombrie ne ajută sa nu mai rătăcim prin lume. Ne (re)descoperim sensul vieții, înțelegem ce contează cu adevărat și facem pace cu tot ce a fost pentru a închide capitolele dureroase și a o lua de la capăt. Viața noastră începe din acest moment. 

Ziua de 10 octombrie este una magică și vine cu energii divine. Cosmosul deschide larg portalul magic 10:10, un portal al vindecării și o oportunitate cu care ne este dat să ne întâlnim doar o singură dată pe an. Universul ne oferă o fereastră incredibilă disponibilă pentru a ne elibera de toate traumele trecutului și de a ne vindeca sufletele astfel încât să putem fi fericiți cu adevărat.

Energia magică din ziua de 10 octombrie ne ajută sa nu mai rătăcim prin lume. Ne (re)descoperim sensul vieții, înțelegem ce contează cu adevărat și facem pace cu tot ce a fost pentru a închide capitolele dureroase și a o lua de la capăt. Viața noastră începe din acest moment.

Ce trebuie să știm despre portalul 10:10?

Portalul 10:10 este un portal incredibil de puternic ce se deschide o singură dată pe an - în ziua de 10 octombrie - și aduce cu el vindecare, liniște și pace. În această zi suntem îndemnați să ne eliberăm de tot ce a fost, de lucrurile care nu ne mai servesc, de oamenii care nu ne fac bine și să îmbrățișăm schimbările cu încredere, angajament ferm și iubire nemărginită.

Citește și:

Universul ne încurajează să ne lăsăm în seama planului divin pentru că Dumnezeu știe cel mai bine ce face. El ne îndreaptă către binele nostru suprem.

De asemenea, este momentul să renunțăm la visurile vechi ce nu ne mai aduc fericire și să primim schimbarea în clipa de acum. Călătoria pe care o începem ne oferă putere pentru a face față provocărilor care vor apărea. Este important să rămânem deschiși ccatre noi oportunități pentru că acestea ne pot aduce fericire și creștere pe toate planurile. Schimbarea este parte naturală a vieții și ea aduce nu doar frumusețe, ci și liniște, maturitate și multă bucurie.

Cele mai importante teme ale zilei de 10 octombrie:

- vindecare adevărată și renunțare la trecut;
- acceptare prezent;
- abundență și putere;
- forță și înțelepciune;
- energie infinită.

Citește și:

Ce reprezintă 10:10 în astrologie?

Din punct de vedere astrologic, semnificația 10:10 constă în echilibru și armonie. Numărul 10 este asociat cu începuturile și finalizarea, în timp ce repetarea acestuia îi subliniază puterea. Ziua de 10 octombrie este o zi despre care se crede că aduce o energie unică, una ce poate facilita transformarea personală, trezirea spirituală și o conexiune mai profundă cu Universul

Cea mai importantă lecție a portalului 10:10: Eliberează-te de trecut

Una dintre temele principale ale portalului magic 10:10 este ideea de a ne elibera de trecut. Mulți dintre noi purtăm bagaje emoționale din experiențele anterioare (fie că este vorba despre conflicte nerezolvate, vechi ranchiuni sau amintiri dureroase). Aceste drame din trecut ne pot îngreuna mersul prin viață, împiedicându-ne creșterea și fericirea personală.

Citește și:

Prin meditație și introspecție în timpul portalului magic 10:10, suntem încurajați să acceptăm tot ce a fost și să închidem ușa trecutului. Avem oportunitatea de a ne ierta, de a îi ierta pe cei care ne-au greșit și de a ne elibera de cătușele trecutului.

Iată câteva mantre puternice care să te ajute să te eliberezi de trecut, să mergi mai departe cu viața ta și să atragi fericirea în clipa prezentă:

1. Mă eliberez de trecut și îmi îmbrățișez viitorul cu inima deschisă. Nu sunt definită de tot ce a fost, ci sunt modelată de prezentul și viitorul meu.

2. Cu fiecare respirație, renunț la ceea ce nu îmi mai servește. Mă eliberez de toate greutățile pe care le car după mine din trecut și învăț să trăiesc pentru clipa de acum.

Citește și:

3. Mă iert pe mine și îi iert și pe oamenii care mi-au greșit. Mă eliberez de lanțurile resentimentelor și îi permit sufletului meu să fie din nou fericit.

4. Am încredere în călătoria care urmează pentru că știu că această mă duce acolo unde trebuie. Sunt un magnet pentru energia pozitivă și experiențele minunate ale viețîi.

5. Sunt în controlul gândurilor mele. Aleg pozitivitatea, iubirea de sine și fericirea. Mă eliberez de frică și de îndoială, făcând spațiu pentru a îmi împlini visurile frumoase.

6. Renunț la regrete și mă concentrez pe lecțiile învățate din trecut în timp ce merg mai departe către un viitor minunat. Sunt recunoscătoare pentru momentul prezent și abia aștept să văd ce îmi rezervă viața.

Citește și:

7. Sunt în pace cu trecutul meu, mă bucur de prezent și îmi fac planuri incredibil de frumoase pentru viitor. Las în urmă tot ce nu îmi mai servește și salut bucuria și împlinirea fără margini în viața mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.