Setari Cookie-uri

Ce iti provoaca orgasm?

Pun aici aceasta intrebare pentru doamne si domnisoare pentru ca exista sanse sa primesc raspunsuri sincere. Din experienta mea am vazut ca unele femei au vagin sensibil si orgasm prin penetrare, altele au orgasm doar prin stimularea (concomitenta) a clitorisului. Primei categorii nu ii place sa le fie mangaiat clitorisul. Cea de-a doua categorie nu are orgasm doar prin simpla penetrare indiferent de preludiu, pozitie si durata actului. Ce spui, ma insel, e ceva ce mi-a scapat? Sper ca raspunsurile voastre sa ne dea sansa noua, barbatilor, sa fim parteneri mai buni.

Postat pe 26 Iunie 2008 19:46
Daca barbatul nu stie sa "puna problema" s-ar putea sa nu ne incadram in niciuna din categorii. Aici intervine, bineinteles, nelipsita comunicare. Sa stii ca nu e o regula sau cel putin nu se poate incadra in categoriile pe care le-ai descris. Daca stie sa faca "valuri" putem face oricand exceptie:).
happypill
Postat pe 27 Iunie 2008 16:10
sunt placut surprinsa sa vad un barbat pe care il intereseaza si "cealalta" parte nu numai eu-ul personal .Da,trebuie sa stim cum sa daruim si celuilalt placere.Dupa cum spun si Deeana, trebuie ca si partenerul sa stie ce sa faca.Dar parerea mea e ca ai dreptate cu impartirea pe categorii.Eu sigur fac parte numai din una
tedy
Postat pe 28 Iunie 2008 09:02
hmm..
daca ar exista o reteta cat de simplu ar fi:))
eu una nu consider ca am probleme in ceea ce priveste subiectul asta..
poate sunt una din norocoase..adica in primul an dupa ce mi-am inceput viata sexuala nu am avut orgasm dar dupa a fost totul ok..
parerea mea personala e ca tine foarte mult de psihic..si de autosugestie si asa mai departe..
totul porneste de sus..si din perspectiva mea nu exista femei care nu au orgasm ci doar femei care nu stiu cum sa ajunga acolo..
o a doua parere pe care o am e ca in mare parte tine de femeie nu de barbat..adica da conteaza si ce stie el sa faca si cum dar o femeie isi poate influenta reactiile fiziologice tocmai cum ziceam mai sus..
ideea e sa fie si ceva sentimente..din experienta mea personala..am avut orgasm si in situatii in care nu ma implicasem neaparat sentimental..dar tot cand iubesti o persoana si ai incredere in ea e cel mai intens..
nu stiu daca te ajuta cu ceva parerea mea dar nah..am incercat :p
_Ada_
Postat pe 29 Iunie 2008 00:34
a si apropo de categoriile de care zici tu
personal : vaginal clitoridian..nu conteaza..atata timp cat este :p
prefer vaginal dar nu pot afirma k ma deranjeaza stimularea clitoridiana asa cum zici tu..cred ca e prea tehnica delimitarea facuta de tine :p
_Ada_
Postat pe 29 Iunie 2008 00:38
mi-a placut cum ai pus problema.Trebuie sa fii inteligenta.Sper ca m-ar bucura sa te cunosc.Numai.
numai
Postat pe 9 Iulie 2008 01:29
femeile si orgasmele lor se impart in mult mai multe categorii.de ex,mie imi place cel clitoridian,in timpul penetrarii.deci in care din categoriile tale ma incadrez?orgasmul e bun,oricum l-ai obtine! asta e cel mai important.
tedy,eu sunt de parere ca pe foarte multi barbati ii intereseaza ca noua sa ne fie bine in pat,dar pna si asta cred ca o fac din egoism si orgoliu,ca sa se simta ei mai barbati! :))dar indiferent d motiv,foarte bine fac
buburuza22
Postat pe 9 Iulie 2008 14:17
da da da , orgasme cat mai dese si mai multe, da da da!

Postat pe 9 Iulie 2008 19:54
Orgasmul exista fie creat de partener fie de noi insine!Cel creat de partener se poate obtine cu un barbat erotic si mult mai greu cu cel hedonic.Iar cel provocat de noi insine are nevoie de sanatatea gestului in sine adica sa nu ne faca rau ideea in sine si nici practica indelungata care l-ar anula pe cel obtinut cu partener.

Postat pe 10 Iulie 2008 11:17
orgasm ai si daca te uiti la o gramada imensa de bani!
privirea se inroseste , corpu' incepe sa-ti tremure invadat de caldura si nici nu stii cand te uzi la chilotei!

Postat pe 10 Iulie 2008 11:25
Eu ca barbat cum imi dau seama cand are orgasm de un fel si orgasm de alt fel?.Orgasmul vaginal e acela cand simti cum isi strange penisul?

Postat pe 10 Iulie 2008 20:14
nu, orgasmu' vaginal e atunci cand se zguduie tot trupu' ei!
ceva ca-n reclama aia la coniac "doreleeeee!"

Postat pe 10 Iulie 2008 21:10
alexhag,tot respectul si toata stima din partea mea !!!!....ferice de copilul sau copiii tai si mai ales de sotul tau !!!!!.....as dori tare mult sa inaintez in varsta la fel ca si tine......si cred ca voi reusi,la cum sunt si acum........

Postat pe 10 Iulie 2008 21:22
Me 1985as incerca sa dau un rasp intrebarii tale,orgasmu7l,fie el vaginal ,fie clitoridian, difera de la pers la pers,organism,difera de la un act sexual la actul,dar sunt unele semne care dau de stire ca fericitul(si km rarutul)eveniment e pe cale sa aiba loc,precum..inrosirea pileii(dar ce ne facem dak elumina stinsa?),anumite zone devin mult mai sensibile,uneori apar contractii musculare,accelerarea pulsului,cateodata intarirea sfarcurilor sau de ce nu...sonorul ,sunt femeie care..realmente tipa sau altele doar un mic geamat.Orgasmul vaginal..este mai usor de depistat,pt c a atunci cand are loc,umiditattea vaginala spune multe..plus ca apare acea stare de moleseala totala.Eu una dupa cel extern,imi revin destul de repede dar daca e invers... ..Ma numar printre putinele norocoasele care au avut parte de...ambele orgasme in acelasi timp..si apoi nene..am zacut mult timp pana sa mi revin.Oricum eu nu sunt de parere ca daca nu ai orgasm se consider actul respectiv,un esec.intr un act sexual sunt implicate mult mai multe..privirea,atingerea kre ofera fiecaruia dintre partenri u n mijloc de a si cunoaste propriile capacitati senzoraile,un oarecare vocabular erotic(eu una gasesc incitant acest aspect,facut cu bun gust si o oarecare masura) si etc..nu trebuie pusa baza numai pe orgasm care dureaza cateva sec..
Buggy
Postat pe 11 Iulie 2008 21:57
Cred ca cel mai mult conteaza apropierea de persoana cu care intretii acel "act", si rezultatele pot fi miraculoase. Oricum, rezultatele apar in majoritatea cazurilor ....sau nu. Aveam o prietena care acum cativa ani mi-a pus o intrebare care m-a lasat fara cuvinte : oare ce e orgasmul?oare am avut asa ceva si a trecut pe langa mine fara sa simt eu nimic? :) Ma credeti ca am avut un sock pur si simplu, nu m-am priceput tare bine sa ii explic in cuvinte...pt ca eu vedeam ca pe ceva ce "simiti".
Spor...la cat mai multe orgasme ;)
adaada13
Postat pe 12 Iulie 2008 09:30
mai, mai, mai...
hai sa va zic marea deosebire intre orgasmul masculin shi cel feminin - in caz k nu stiati: cel masculin vine din stimularea fizica, vorbind la general, pe cand la femeie e nevoie de creier - celalalt cap - sa participe, sa se implice si sa simta. k daca se gandeste ce mancare o sa faca maine, clar k poa' sa munceasca bietu' om shi 5 ore, k tot nimic. daca nu te implici cu totul in ceea ce faci, degeaba - asta in cazul in care vrei doar sa se termine mai repede k sa poti dormi
anyway, la mine orgasmul clitoridian e de obicei mai intens decat cel vaginal; acum depinde shi d pozitie shi ce fel d sex e - vaginal, oral.am avut norocul sa traiesc niste orgasme care m-au zguduit multe minute dupa ce totul s-a terminat.... sublim.
kity_m
Postat pe 13 Iulie 2008 22:40
Nu cred ca este corect sa imparti femeile doar pe cele doua categorii.Vaginul femeilor este ca si penisul barbatilor. E ca si cum ai spune ca barbatii se împart in: barbati cu penisul mare si alti cu penisul mic. CEEA CE NU ESTE ADEVARAT.Si sa mai tinem cont de ceva: fiecare barbat percepe femeia, dupa un act sexual, dupa cum a simtit el, dar nu inseamna ca pt alt barbat acea femeie este la fel. Se spune ca nu exista femeie sau barbat sa nu fie bun la pat, ci exista persoane ce nu se potrivesc. ASTA CRED CA ESTE IMPORTANT, CA PARTENERII SA SE POTRIVEASCA PT A ATINGE ORGASMUL.
angy8
Postat pe 14 Iulie 2008 01:57
orgasmul e o chestie tare ciudata,si tine foarte mult de modul in care te simti in timpul actului sexul.........ca dak te gandesti la ce mult te-a enervat iubitul nu ai nici o sansa.....contribuie de asemenea si dorinta si frecventa actelor sexuale ca sa nu mai vorbim de partener care dupa parerea mea e cheia.
annk48
Postat pe 15 Iulie 2008 19:57
De la: marco1972, la data 2008-06-26 19:46:56Pun aici aceasta intrebare pentru doamne si domnisoare pentru ca exista sanse sa primesc raspunsuri sincere. Din experienta mea am vazut ca unele femei au vagin sensibil si orgasm prin penetrare, altele au orgasm doar prin stimularea (concomitenta) a clitorisului. Primei categorii nu ii place sa le fie mangaiat clitorisul. Cea de-a doua categorie nu are orgasm doar prin simpla penetrare indiferent de preludiu, pozitie si durata actului. Ce spui, ma insel, e ceva ce mi-a scapat? Sper ca raspunsurile voastre sa ne dea sansa noua, barbatilor, sa fim parteneri mai buni.


felicitari pentru postare! iata un barbat care se arata interesat de \"binele\" partenerei... cred ca le-ai spus pe toate, esti f pregatit la capitolul asta!
lili_r
Postat pe 20 Iulie 2008 23:35
De la: Me1985, la data 2008-07-10 20:14:12Eu ca barbat cum imi dau seama cand are orgasm de un fel si orgasm de alt fel?.Orgasmul vaginal e acela cand simti cum isi strange penisul?


aceea e contractie-dilatatie care intervine in urma exciatarii exagerate si face ca "lucrarea" sa mearga struna. atunci e super ok.
lili_r
Postat pe 21 Iulie 2008 00:00
cred ca cea mai mare contributie o are femeia care stie ce sa-i ceara si ce sa-i faca la barbat si oite fi ok.Daca femeia nua re calitate,poate fi barbatul de nota 11.ca...
numai
Postat pe 17 Septembrie 2008 23:00
da' oitele ce traba au cu orgasmul?!

Postat pe 17 Septembrie 2008 23:17
au tot cam atata treaba cat au barbatii cunostinte practice despre orgasmul feminin :D
googoodoll
Postat pe 18 Septembrie 2008 00:41
da... dar in teorie sunt cei mai tari...

Postat pe 18 Septembrie 2008 00:44
la aia a relativitatii :-P
googoodoll
Postat pe 18 Septembrie 2008 00:59
si barbatul poate fi el de nota 11 dak nu intreaba femeia c ii face placere si c nu :P
emilik8
Postat pe 18 Septembrie 2008 05:21
De la: inocica, la data 2008-09-17 23:17:12da' oitele ce traba au cu orgasmul?!

eh! Ghici?
numai
Postat pe 18 Septembrie 2008 23:21
De la: googoodoll, la data 2008-09-18 00:41:08au tot cam atata treaba cat au barbatii cunostinte practice despre orgasmul feminin :D

ei,vezi ca nu stii?
numai
Postat pe 18 Septembrie 2008 23:22
De la: googoodoll, la data 2008-09-18 00:59:44la aia a relativitatii :-P
totu-i relativ
numai
Postat pe 18 Septembrie 2008 23:23
ei, da, am inteles tot!

Postat pe 18 Septembrie 2008 23:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-am indragostit de un barbat insurat si cu copil !! 2695 De la: kudika033469 1 Februarie 2010 22:12
SEX in scop terapeutic 13 De la: flowereat 3 Octombrie 2013 09:32
help please.....:(:( 7 De la: miqutzaa 8 Martie 2010 23:25
E adevarat ca barbatii care poarta numar mare la picior sunt mai "dotati"? 636 De la: Baiat_virgin 21 Februarie 2013 19:39
Mituri despre prima noapte.... 105 De la: contesina 25 Aprilie 2011 20:25