Setari Cookie-uri

Saveta Bogdan are un nou iubit, la 76 de ani! Cu cine se iubește artista după despărțirea de iubitul avocat?

Saveta Bogdan iubește din nou, la 76 de ani! După ce s-a despărțit de iubitul avocat, interpreta de muzică populară și-a găsit liniștea în brațele unui ambasador, care, însă nu este cetățean român.

Cine crede că la 70 de ani nu poți iubi ca la 20, nu a cunoscut-o pe Saveta Bogdan! Îndrăgita interpretă de muzică populară nu a stat mult timp pe gânduri după despărțirea de iubitul avocat, căci, iată, acum are o nouă relație de iubire, cu un ambasador.

Interpreta a mărturisit că noul ei partener de viață nu este cetățean român și că sunt împreună de câteva luni. Mai mult, bărbatul care a cucerit-o i-a oferit multe flori, gest ce a impresionat-o pe artistă.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a dezvălui artista, potrivit Spynews.

Chiar dacă noul ei iubit nu se află în România, Saveta Bogdan nu vrea să renunțe la plaiurile natale. Vedeta a mărturisit că nu ar pleca niciodată din România, asta pentru că publicul ei este aici.

„Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Saveta Bogdan a divorțat după ce a fost înșelată cu 80 de femei

Saveta Bogdan a divorțat de tatăl fiicei sale, după ce acesta a căllcat strâmb. Surpriza cea mare a fost atunci când artista a aflat cât de multe femei au trecut prin patul celui care i-a jurat iubire veșnică.

„Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat.

A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.