Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu reacționează după declarațiile lui Pepe despre infidelitățile Ralucăi Pastramă: El a făcut un întreg circ...

Oana Zăvoranu a avut o primă reacție după afirmațiile dure ale lui Pepe cu privire la infidelitățile fostei sale soții, Raluca Pastramă.

În urma declarațiilor recente ale lui Pepe, în care acesta a sugerat că fosta sa soție, Raluca Pastramă, l-ar fi înșelat în timpul căsniciei, Oana Zăvoranu a răspuns cu o reacție surprinzător de neutră. După un divorț tumultuos cu Pepe în 2011, în care acuzele de infidelitate au fost aduse de ambele părți, actrița și vedeta de televiziune a evitat să se implice în polemici.

"Nu mă interesează ăștia doi. Este un subiect închis pentru mine", a declarat Oana Zăvoranu pentru Viva.ro.

Despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă a avut loc acum trei ani, iar în urma acesteia, cei doi copii ai cuplului, Rosa și Maria, au rămas în grija artistului. Pepe a cerut public ca numele său să nu mai fie asociat cu cel al Ralucăi, sugerând că infidelitatea a fost factorul care a dus la destrămarea mariajului lor.

Citește și:

În replică, Oana Zăvoranu a adus în discuție trecutul său cu Pepe, menționând comportamentul controversat al artistului în timpul divorțului lor.

"El a făcut un întreg circ în divorțul cu mine. Nu cred că a mai fost vreo femeie în România porcăită de fostul soț, în halul în care am fost eu", a adăugat ea, evidențiind momentele tensionate din trecutul lor.

Relația dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost pusă sub lupă în ultimele zile, după ce paparazzi au surprins-o pe aceasta ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Pepe a afirmat că era conștient de această relație și că a observat schimbul de mesaje între Raluca și noul său partener.

„Da, m-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta. Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu. Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!", a menționat artistul, în emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.