Setari Cookie-uri

Neti Sandu a fost în depresie după despărțirea de iubit. Cum și-a vindecat astroloaga viața?

Neti Sandu a vorbit despre o perioadă grea din viața sa, aceea a separării de iubitul său, cu care a avut o relație timp de 10 ani.

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani, a vorbit despre o perioadă grea din viața sa, aceea a separării de fostul iubit. După o relație de 10 ani, astroloaga a primit un mesaj de despărțire de la fostul ei partener de viață. Pentru că nu se aștepta la un astfel de gest, îndrăgita Neti Sandu a suferit enorm și a dezvăluit că a intrat în depresie.

„Întâmplările, momentele care vă definesc, cele mai semnificative, care v-au schimbat cursul vieții… Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie. Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața”, a spus Neti Sandu, pentru viva.ro.

Citește și:

Astroloaga de la ProTv s-a căsătorit la 24 de ani, însă a divorțat 2 ani mai târziu. Ulterior a avut o relație timp de 10 ani, care s-a terminat printr-un bilet lăsat de fostul iubit. Cu toate acestea, Neti Sandu mărturisește că nu știe care este rețeta succesului într-o relație, astfel că este nevoie ca îndrăgostiții să experimenteze fiecare situație.

„Cred că toată lumea trebuie să experimenteze, pentru că nu există o regulă, o rețetă, nu există garanții. Nu poate să spună nimeni că, dacă faci așa, nu ai cum să dai greș. Eu nu pot să spun asta”, mărturisește astrologa.

Neti Sandu a devenit mult mai pretențioasă în ceea ce privește un posibil viitor partener de viață. Astroloaga spune că nu este o fire cameleonică și nu ar mai putea face compromisuri de dragul unui iubit. Mai mult, a fi într-o relație timp de 10 ani i se pare un sport extrem, acum, după experiența avută în trecut.

Citește și:

„Știu sigur că, astăzi, eu nu pot sta cu cineva, pentru că problema sunt eu. El poate să fie cum știe el, dar eu nu sunt atât de cameleonică încât să mă pot plia ușor. Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa. (…) Acum, privind înapoi, mă întreb cum de mi-a fost atât de ușor să stau 10 ani cu cineva… Acum mi se pare un sport extrem”, a mai declarat vedeta

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.