Setari Cookie-uri

Care sunt adidașii de primăvară perfecți? – Criterii de alegere

Atunci când anotimpurile se schimbă, odată cu ele vine și schimbarea garderobei. Perioadele de tranziție pot fi cele mai greu de asortat, însă chiar și așa, doamnele și domnișoarele tot reușesc să ne surprindă cu ținutele lor bine organizate.

De aceea, vrem să vă sărim și noi în ajutor. Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de modă și styling și vă doriți să alegeți perechea perfectă de adidași de primăvară, atunci rămâneți cu noi. În rândurile următoare vă vom prezenta câteva criterii de alegere în această direcție, pentru ca dumneavoastră să puteți lua decizia potrivită. Veți afla ce material se potrivește cel mai bine acestei perioade, din ce culori de sezon puteți alege, dar și ce stiluri uimesc domeniul actual de fashion. Astfel, cu siguranță vă veți impresiona toți apropiații cu fiecare ieșire în oraș. Să începem!

Deja este un lucru arhicunoscut că majoritatea doamnelor sunt pasionate de modă. De aceea și dorința lor necontenită de a fi mereu în pas cu trendurile și de a se asorta cât mai cool. Ei bine, iată că în tot acest ansamblu de concepere a ținutelor intră și asortarea pantofilor. Acest lucru poate fi dificil în perioada de tranziție dintre iarnă și primăvară, din cauza vremii capricioase. Însă, stați fără griji! În continuare vă vom vorbi despre avantajele unei perechi de adidași damă de piele și de ce acest material se potrivește de minune sezonului în care ne aflăm, iar apoi vom trece la enumerarea culorilor și stilurilor promise. Suntem convinși că, după ce urmați sfaturile noastre, veți reuși să vă creați outfituri fabuloase.

Citește și:
  • Materiale

Printre cele mai des întâlnite materiale în industria de încălțăminte se regăsește pielea. Acesta este un material dur, rezistent, ce nu se deteriorează și își menține culoarea vibrantă pe o perioadă lungă de timp. Acestea sunt doar câteva dintre principalele caracteristici pentru care pielea este aleasă majoritar când vine vorba de pantofii de primăvară. De asemenea, ea mai iese în evidență și pentru confortul la purtare, oferind libertate în mișcare, dar și pentru impermeabilitatea sa. Perioada de tranziție dintre iarnă și primăvară surprinde cu ploi neașteptate, de aceea este recomandat să alegeți pielea ca material principal pentru adidașii dumneavoastră. Astfel, nu numai că veți evita răcelile de sezon, dar veți dispune și de o pereche de pantofi lejeri și moderni, care se vor potrivi la orice ținută.

Citește și:
  • Culori

Acum că ați înțeles utilitatea pielii drept material pentru adidașii damă, este momentul să vă vorbim și despre culorile din care puteți alege. Primăvara se remarcă prin florile colorate și readucerea la viață a întregului mediu înconjurător. De la pomi cu coroana mai verde ca niciodată, până la păsări încântătoare și flori înmiresmate, acest anotimp aduce cu sine un nou început. Primăvara acționează drept inspirație pentru multe domenii, de aceea o menționăm și în cazul modei. Iată din ce culori puteți alege în acest sezon, pentru a avea ținute cât mai frumoase:

  • Lila: primăvara, totul este despre culorile calde și pudrate. De aceea, vă recomandăm să încercați încălțămintea lila. Această nuanță de mov vesel vă va scoate chipul în evidență și va aduce o pată de culoare în orice ținută, fie ea casual sau business.

  • Verde khaki: o altă nuanță primăvăratică este și verdele închis, supranumit și khaki. Această nuanță ce pare că nu se va demoda niciodată se va potrivi de minune cu ținutele în culori neutre, în stil casual. De exemplu, puteți alege o pereche de adidași Puma de damă verzi , pe care să-i asortați cu blugii cargo preferați și un pulover în culori complementare, și gata! Ați conceput o ținută mai modernă ca niciodată.

  • Gri deschis: și nu în ultimul rând, să nu uităm și de nuanțele de gri. Chiar dacă, la început, poate părea anost și neasortat cu primăvara cea veselă, griul este și el o alegere perfectă pentru acest sezon. Spunem acest lucru pentru că, asemenea albului, și el se potrivește de minune ținutelor minimaliste. Alegem un gri deschis tocmai pentru a lăsa iarna deoparte și a face loc noilor trenduri.

    Citește și:
  • Stiluri

Înainte de încheiere, am promis să vă vorbim și despre diversele stiluri de adidași damă. Așa că iată ce opțiuni aveți:

  • Talpă înaltă sau joasă: dacă vă numărați printre doamnele care vor să fie constant în ton cu moda, alegeți adidașii cu talpă înaltă, stil platformă, fără să vă gândiți de două ori. Însă, dacă vă doriți o pereche de pantofi ceva mai versatili și care nu se vor demoda niciodată, atunci opțiunea cu talpă joasă, obișnuită, va fi mai potrivită. Ambele perechi vă oferă stabilitate și confort, însă decizia cade între stil și utilitate.

  • Adidași low sau high: mai avem un criteriu de alegere și anume, adidașii stil teniși sau bascheți. Tenișii, supranumiți și low, vă vor oferi libertate în mișcare, însă bascheții, supranumiți și high, pe lângă mobilitatea pe care o veți avea, ei vor mai surprinde și cu protecția oferită pe timpul ploilor. Căptușeala și tipul de pantof tip „gheată” vă vor proteja gleznele de orice inconvenient.

    Citește și:
  • Uni sau cu model: și nu în ultimul rând, mai aveți de ales între pantofii simpli sau cu model. Dacă adoptați mai des stilul minimalist, atunci cei uni vi se vor potrivi. Însă, dacă vreți să surprindeți cu outfiturile dumneavoastră nonconformiste, atunci cei cu model cu siguranță vor epata.

Acum că ați aflat toate informațiile necesare, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți perechea perfectă de adidași de damă pentru primăvară și să vă lăsați imaginația să zboare, pentru a crea cele mai frumoase ținute! Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că v-am inspirat cu sfaturile oferite. Pentru și mai multe ponturi de asortare, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.