Setari Cookie-uri

Smiley și-a pus fanii pe gânduri. Ce a declarat înainte de a pleca în luna de miere: Mai apare un copil

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă de vis, la care au luat parte în jur de 300 de persoane care s-au distrat de minune și care și-au făcut amintiri frumoase alături de miri. În ziua marelui eveniment, au dat un interviu sincer în care au dezvăluit unde vor petrece luna de miere și nu numai.

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a fost principalul subiect de discuție, la finalul săptămânii, în lumea mondenă. Evenimentul a ieșit ca la carte, iar mirii au ținut pe toată lumea la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în ziua cea mare, acordând chiar și un interviu între cununia religioasă și petrecere, timp în care au răspuns la tot felul de întrebări legate de nuntă, dar și de planurile de viitor pe care le au, reușind în același timp să își pună fanii pe gânduri.

Ei bine, una dintre întrebările pe care le-au primit a fost legată de luna de miere, pe care cei doi soți au ales să o petreacă în sudul Franței, un loc frumos și special pentru ei. Smiley a simțit mereu că ea este persoana potrivită pentru el, iar în interviul respectiv a făcut câteva declarații care au reușit să emoționeze pe toată lumea. Cântărețul a mărturisit că își dorește o viață de vis alături de partenera sa, până la adânci bătrâneți, dar și că dacă ar mai apărea un copil în viața lor, l-ar primi cu brațele deschise.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.