Setari Cookie-uri

Rocsana Marcu, o nouă afacere de succes în Anglia! După imobiliare, vedeta a intrat într-un domeniu care îi aduce mulți bani

Rocsana Marcu este făcută pentru a fi femeie de afaceri! Vedeta are un nou job profitabil, pe lângă cel de agent imobiliar.

Rocsana Marcu este exemplul perfect de femeie de afacri de succes. Ea s-a mutat în urmă cu doi ani la Londra și nu a stat o clipă liniștită. Bruneta a muncit enorm pentru afacerea sa, iar acum se bucură de succesul pe care îl merită. Pe lângă job-ul de agent imobiliar, Rocsana a intrat într-un alt domeniu profitabil, iar acum recrutează studenți pentru cele mai prestigioase universități din Marea Britanie.

„Am mai multe joburi aici, în Anglia, nu pot să stau locului, trebuie să fac mereu câte ceva! Sunt agent de real estate, fac evenimente și recrutez studenți. Este al doilea business al meu pe care îl am în Anglia! Recrutez studenți pentru că eu am avut firmă de recrutare în România, unde recrutam în mare parte filipineze.

Când m-am mutat aici, în afară de real estate – imobiliare -, am ținut foarte mult să continui cu firma de recrutare pentru că aici poți face așa ceva dacă ai un atestat în recrutare, dacă ai experiență. Așa că eu am zis că îmi încarc certificatul pe site-ul guvernului, când mi-am înființat firma, să le arăt că am toate aprobările necesare, că poate mă autorizează să recrutez studenți”,a povestit Rocsana Marcu pentru Click!.

Citește și:

Vedeta recrutează tineri care vor să studieze la cele mai cunoscute universități. Pentru aceasta, ei trebuie să cunoască foarte bine limba engleză, să aibă diplomă de bacalaureat și să aibă un CV bine pus la punct.

„Am semnat contracte cu cele mai mari universități din Anglia, de peste tot, nu chiar în toate orașele, că nu pot să mă extind atât de tare într-un timp atât de scurt. În schimb, lucrez cu universități mari din Londra, din Manchester, din Birmingham, din Luton și mai am încă vreo 3-4 cu care am semnat recent și recrutez studenți care știu bine limba engleză, au diplomă de bacalaureat sau dacă nu au se pot înscrie la facultăți și pe bază de work experience. Trebuie să aibă un CV foarte bine pus la punct și chiar experiență în muncă, altfel nu sunt acceptați la facultăți.

Recrutez pentru diferite domenii, recrutez pentru facultățile de drept, sunt foarte mulți care își doresc să studieze dreptul aici, la fel, recrutez pentru business management, pentru health and social care – pentru că sunt multe persoane care vor să lucreze sau au nevoie de studiile acestea, la sistemul de sănătate, recrutez pentru marketing, PR, mai am AI -inteligență artificială. Am foarte multe domenii pentru care recrutez studenți. Și o fac efectiv pentru universități și mare parte dintre ei chiar sunt români.", a mai spus fosta prezentatoare tv.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.