Setari Cookie-uri

Dua Lipa joacă în Barbie, cel mai așteptat film al verii! Margot Robbie și Ryan Gosling îi întruchipează pe Barbie și pe Ken

Dua Lipa joacă în cel mai așteptat film al verii, Barbie! Alături de artistă, alte nume sonore ale cinematografiei de la Hollywood au acceptat provocarea poveștii despre celebra păpușă.

Dua Lipa o întruchipează pe sirena Barbie, în filmul cu același nume, ce va avea premiera în luna iulie a acestui an. Filmul este regizat de Greta Gerwing, în care celebra păpușă creată în 1959 de către compania Mattel prinde viață.

Actorii principali, Margot Robbie și Ryan Gosling pot fi văzuți în rolurile lui Barbie și a lui Ken, alături de alte vedete care au acceptat provocarea în lumea "Barbieland."

În film, Dua Lipa joacă rolul Mermaid Barbie și poartă o perucă albastră. Pentru artistă, acesta nu este primul său rol, ea a mai jucat în trecut și în thrillerul de spionaj Argylle, care nu a fost încă lansat.

Filmul Barbie se concentrează asupra personajului principal, care este exilată din Barbieland, pentru că nu mai corespunde standardelor de perfecțiune. Barbie pleacă astfel în lumea oamenilor reali, căutând adevărata fericire.

Citește și:

Costumele actorilor din Barbie sunt în nuanțe de roz, special concepute de către Jacqueline Durran, care și-a dorit să creeze un stil jucăuș, dar superficial, în același timp. Marile brand-uri de îmbrăcăminte au adoptat acest stil și au scos pe piață haine inspirate din ținutele faimoasei păpuși.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.