Setari Cookie-uri

Mama Laurei Cosoi a murit după ce cancerul a recidivat! Ce spun apropiații despre Ligia Cosoi: A fost șocant...

După o recidivă a cancerului, Ligia Cosoi, mama celebrei actrițe Laura Cosoi, a încetat din viață.

Familia Cosoi este din nou în doliu după ce, la doar trei ani de la decesul tatălui Laurei Cosoi, mama acesteia, Ligia Cosoi, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Anunțul tragic a fost făcut chiar de către actriță, care trece prin momente extrem de dificile în urma acestei pierderi. După ce în anul 2020, Laura Cosoi își conducea tatăl pe ultimul drum, acesta fiind victima COVID-19, acum vedeta se confruntă cu o altă durere imensă. Mama ei, Ligia Cosoi, a decedat în cursul zilei de ieri, iar fanii și prietenii familiei sunt marcați de această veste tristă.

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Spynews.ro, se pare că Ligia Cosoi s-a confruntat cu o recidivă a cancerului de col uterin, boală pe care o învinsese în urmă cu doi ani. Cântăreața Dya, care a colaborat îndeaproape cu Ligia Cosoi pe partea de mișcare scenică, a dezvăluit că aceasta era o femeie deosebită, conferențiar universitar la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iași și un om cu adevărat special.

Citește și:

”Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram. E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme. E o veste șocantă pentru tot ceea ce înseamnă cultură, artă în general, doamna Ligia a fost și conferențiar univeristar la Univeristatea de Arte ”George Enescu” din Iași, eu sunt ieșeancă, mă leagă foarte multe amintiri, vorbesc așa cu un nod în gât, m-a devastat această veste, am văzut la Laura, am văzut postarea ei și ulterior multe colege de breaslă ne-am anunțat una pe cealaltă", a spus Dua, pentru sursa citată mai sus.

Familia Cosoi a mai suferit o pierdere cu doar trei ani în urmă, când tatăl Laurei Cosoi a căzut victimă pandemiei de COVID-19. Acum, vedeta și sora ei, Alina, se confruntă cu durerea despărțirii de mama lor. Dya a exprimat compasiunea sa și a subliniat că spera până în ultimul moment că Ligia Cosoi va învinge din nou boala, așa cum a făcut-o și în trecut.

Citește și:

”Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce trec fetele, Laura și Alina, plus toată lumea, toate cunoștințele. Era foarte apropiată de familie, de nepoțele, e șocant. În ceea ce privește starea ei de sănătate auzisem clar că a recidivat cancerul, știam că nu e bine, speram să fie ok. A fost șocant că am vazut o postare la Laura că postare ceva un tort aniversar de la mama și apoi a anunțat că mama ei a murit, a fost șocant”, a mai zis cântăreața Dya pentru Spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.