Setari Cookie-uri

Boala mai puțin cunoscută de care suferă Smiley! Și Delia trece prin aceeași situație: Ideal e să găsești un echilibru...

Smiley a mărturisit că suferă de o boală mai puțin cunoscută, însă a învățat să păstreze un echilibru. Delia a vorbit și ea despre aceeași problemă și a spus că totul are legătură cu copilăria sa.

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni și este mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, deși are multe responsabilități, mai ales de când a devenit tătic, artistul nu uită să se joace și să aibe, din când în când, o atitudine copilăroasă. Toate aceste simptome aparțin de așa zisul Sindrom Peter-Pan, pe care atât Smiley, cât și Delia îl au și despre care au vorbit cu sinceritate.

Sindromul Peter-Pan nu afectează sănătatea fizică propriu-zisă, însă face referire la atitudinea copilăroasă sau imaturitatea emoțională pe care un adult o poate avea.

„Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, să nu uit să mă joc câteodată, este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc”, a spus Smiley, într-un podcast, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Delia, afectată de Sindromul Peter-Pan

La rândul său, Delia a vorbit și ea despre sindromul de care suferă. Vedeta a mărturisit că toți oamenii sunt copii în corpuri de adulți, însă uită adesea acest lucru. Artista a mai spus că, în cazul său, acest complex s-a dezvoltat după ce a fost marcată în copilărie.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: «iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri». Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a mărturisit Delia, acum ceva timp.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.