Setari Cookie-uri

Laura Cosoi este în doliu! Mama actriței s-a stins din viață în această dimineață: Te iubim dincolo de viața asta...

Mama Laurei Cosoi a murit în această dimineață, după ce, în trecut, ea a luptat timp de 15 ani cu cancerul de col uterin.

Zi de doliu pentru Laura Cosoi, care a împărtășit cu fanii ei vestea cumplită că mama ei, Ligia Delia Cosoi, a pierdut bătălia cu cancerul după o luptă îndelungată care a durat mai bine de 15 ani. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a actriței, marcând un moment extrem de dificil pentru întreaga familie.

Ligia Delia Cosoi, o femeie puternică și talentată, care a fost cunoscută și ca profesoară de dans, a fost diagnosticată cu boala nemiloasă în 2008. De atunci, a purtat o luptă curajoasă, dovedind o reziliență impresionantă în fața provocărilor pe care le-a adus această boală perfidă. Din păcate, cu toate eforturile depuse și susținerea familiei, prietenilor și admiratorilor, mama Laurei Cosoi a pierdut lupta cu această boală nemiloasă.

Citește și:

„Mamica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi în dreptul unei imagini unde apare cu sora și mama ei.

Pe pagina sa de Instagram, mai multe vedete din showbizul românesc au transmis mesaje sincere de condoleanțe către Laura Cosoi și familia sa.

„Dumnezeu să o odihnească! Sunt cu gândul la voi, îmi pare atât de rău! Rămâne amintirea ca o relatie așa magică ca a voastră puțini au norocul să cunoască”, a scris Andreea Ibacka. „Laura, știu prin tot ce-ai trecut și prin tot ce treci! Sunt lângă tine! Condoleanțe si putere”, i-a transmis Majda Aboulumosha. „Condoleante.Dumnezeu să vă dea putere”, a scris Gina Pistol.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.