Setari Cookie-uri

Dumitru Dragomir dezaprobă situația financiară a lui Irinel Columbeanu: Nu mi-e milă de omul prost

Dumitru Dragomir a dezvăluit că, în opinia sa, nu ar trebui să fie preocuparea publicului faptul că Irinel Columbeanu și-a pierdut averea, ci mai degrabă starea sa de sănătate, acesta confruntându-se cu un început de Alzheimer.

Fostul șef al Ligii de Fotbal, Dumitru Dragomir, a oferit recent un punct de vedere ferm cu privire la situația financiară precară a lui Irinel Columbeanu, subliniind că nu îi pare milă de acesta și că nu are compasiune pentru oamenii "proști". Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, se află într-o perioadă dificilă, locuind într-un azil din Ghermănești, Snagov, după ce și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să depindă de ajutorul celor din jur.

„Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi! Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile, atunci nu ești de condamnat”, a declarat Dragomir despre Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.

Citește și:

În cadrul declarațiilor sale, Dumitru Dragomir a precizat că Irinel Columbeanu nu a făcut niciodată propriii bani, ci a cheltuit averea lăsată de tatăl său. Acesta a subliniat că fostul milionar nu a avut o avere atât de mare pe cât s-a crezut, iar acum, într-o situație financiară dificilă, lumea ar trebui să se preocupe mai degrabă de starea sa de sănătate decât de averea dispărută.

De asemenea, Dumitru Dragomir a adăugat că Irinel Columbeanu se confruntă cu o boală necruțătoare în stadiu incipient, precizând că are un ușor început de Alzheimer. Faptul că fostul milionar a ajuns subiect de glume și ironii nu i se pare potrivit lui Dragomir, subliniind importanța empatiei și a respectului față de cei care se confruntă cu astfel de probleme de sănătate.

Citește și:

„A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi. El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”, a povestit Mitică Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.