Setari Cookie-uri

Advertorial Prestige Orchestra cântă în duet cu trupa Andre. Vezi video

Prestige Orchestra și Trupa Andre au urcat pe aceeași scenă și au făcut un show memorabil în fața a câtorva sute de invitați, toți aleși pe sprânceană. Nu vorbim despre line-up-ul celui mai nou festival care va avea loc în România, ci despre super petrecerea de botez a micuței Victoria, fiica Andreei Antonescu, unde Prestige Orchestra a încântat pe toată lumea aflată la grandiosul eveniment.

Pe lângă repertoriul de cover-uri, deja celebre, pe care Iuliana și Costin Ghinea le au incluse în playlist-ul programului lor, în timpul evenimentului s-a organizat un concert ad-hoc în care, pe scena, li s-au alăturat Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Preț de câteva minute bune, invitații au dansat cu toată energia pe piesele legendare ale trupei Andre.
Din repertoriu, pe acest moment, nu au lipsit nici piese celebre ale altor artiști români, pe care interesantul duo artistic le-a cântat invitaților prezenți, și aici amintim Trupa Asia, 3SUDEST, Genius sau Trupa Voltaj.

„A fost superb! Ne-am dezlănțuit, și noi și invitații, și am reușit să captăm, împreună, o energie absolut fantastică. Micuța Victoria este o dulce și a avut parte de o petrecere așa cum merita. Desigur că piesa de rezistență a botezului, din punct de vedere artistic, dacă vrei, a fost momentul în care am cântat la... patru voci și multe instrumente: Prestige Orchestra și Trupa Andre. A fost minunat, pentru că oamenii care au cântat și dansat cu noi au fost minunați.”, a declarat Iuliana Ghinea, Prestige Orchestra.

Momentul de grație absolută a fost cel în care Prestige Orchestra a invitat pe toți cei prezenți să pună „umărul” la realizarea trendului anului din punct de vedere artistic, momentul „Sara perche ti amo”. Inimile sus, vocile acordate și servețele în aer...

Vezi Video!

ANDRE x PRESTIGE ORCHESTRA NOSTAGIA PARTY


Kudika
29 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.