Setari Cookie-uri

Advertorial Prestige Orchestra lansează cea mai emoționantă piesă din cariera lor. Ascultă „Oameni” 

Prestige Orchestra vine în fața publicului cu o surpriză muzicală care de la prima notă și până la ultimul refren provoacă piele de găină celor ce o ascultă. Pe măsură ce este ascultată, piesa devine din ce în ce mi puternică, iar emoțiile născute prin ascultarea ei din ce în ce mai prezente și conștiința ascultătorului. 

Piesa „Oameni” cântă puterea, susținerea și suportul de care îndrăgita trupă s-a bucurat de-a lungul celor 9 ani de activitate de la publicul pentru care simt și fac muzică. Fără a fi o coincidență, piesa „Oameni” se lansează în preajma zilei în care, în urmă cu 9 ani, Prestige Orchesta urca pentru prima dată pe scenă.

„Împlinim 9 ani de când am urcat cu Prestige Orchestra pe scenă și pentru că pe mine și pe Costin ne-a unit iubirea, iar oamenii ne-au susținut atât la nivel personal, cât și la nivel profesional, ne-am gândit că cel mai potrivit ar fi să lansăm această piesă „Oameni”, melodie dedicată tuturor oamenilor frumoși care au pus umărul și sufletul la ceea ce înseamnă astăzi „Prestige Orchestra”, declară Iuliana Ghinea.

Textul piesei „Oameni” a fost scrisă de Edward Sanda și Anastasia Sandu, la fel și muzica, iar partea de orchestrația și mix/masterul îi aparține tot lui Edward Sanda.

VIDEO: https://youtu.be/aOXWCdyfyZ4?si=jYb08IOVBR0yWKdJ


Kudika
10 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.