Setari Cookie-uri

Jurjak lansează piesa Meduza, o piesă de vară plină de mister

Jurjak lansează piesa "Meduza", despre care declară că vara asta s-a îndrăgostit de o creatură minunată de sub apă. 

Jurjak lansează piesa "Meduza", despre care declară că vara asta s-a îndrăgostit de o creatură minunată de sub apă.

Piesa a fost compusă și produsă de Jurjak, iar mix & masterul este realizat de Vlad Stoicescu & Bogdan Dragomiroiu. În plus, videoclipul este regizat și montat tot de Jurjak.

"Meduza" este o piesă plină de straturi și texturi, care îmbină sunete experimentale și elemente organice cu ritmuri blues puternice. Călătoria sonoră propusă de Jurjak în această piesă te poartă prin diverse stări și emoții, captivându-te cu fiecare sunet și transformând melodia într-o experiență auditivă hipnotizantă.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. Muzica lui Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk – reunite sub o amprentă stilistică proprie – un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.