Setari Cookie-uri

Madonna, primele declarații după ce a fost la un pas de moarte. Familia artistei se aștepta la ce este mai rau

Madonna a fost găsită inconștientă, iar starea ei de sănătate a fost una extrem de gravă. Vedeta a fost spitalizată și a petrecut multe zile la terapie intesivă, timp în care familia ei se aștepta la ce este mai rău. Din fericire, Madonna se recuperează, iar recent a publicat primul mesaj după încercarea prin care a trecut.

Madonna a trecut printr-o cumpănă dificilă, iar viața îi atârna de un fir de ață. Vedeta internațională a fost găsită inconștientă în New York, iar pe 24 iunie, ea a fost internată la reanimare și a fost intubată. Starea ei de sănătate era una precară, drept pentru care familia se aștepta la ce este mai rău.

Managerul artistei, Guy Oseary, a anunțat atunci problemele de sănătate cu care se confruntă Madonna, dar și faptul că turneul său, care trebuia să înceapă pe 15 iulie, a fost amânat. Se pare că problemele artistei au fost cauzate de o "infecție bacteriană serioasă".

La câteva săptămâni de la nefericitul incident, Madonna a publicat primul ei mesaj pe pagina sa de Instagram. Vedeta le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și le-a mărturisit că se află în plin proces de recuperare.

Citește și:

„Vă mulțumesc pentru energia pozitivă, rugăciunile și cuvintele vindecătoare și de încurajare. [...] V-am simțit iubirea. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a scris Madonna, care a publicat și un selfie alături de aceste declarații.

Artista a mai mărturisit că primul gând pe care l-a avut atunci când s-a trezit au fost copiii ei, iar apoi fanii ei, pe care speră că nu i-a dezamăgit.

„Al doilea gând a fost că nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe oamenii care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea show-ul. Urăsc să dezamăgesc oamenii”, a mai scris Madonna.

Citește și:

În perioada care urmează, Madonna se va concentra asupra sănătății sale și a vindecării complete. Vedeta dorește în continuare să reia turneul pe care a fost nevoită să îl amâne, iar acest lucru se va întâmpla din toamnă.

„Acum mă concentrez pe sănătatea mea și să mă recuperez. Vă asigur că voi reveni cât de curând voi putea! Planul actual este de a reprograma etapa nord-americană a turneului și de a începe în octombrie, în Europa”, a mai scris Madonna pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.