Setari Cookie-uri

Grig Chiroiu din Trăsniții a dat lovitura în afaceri! Actorul deține o pensiune la Băile Olănești

Grig Chiroiu, actorul din Trăsniții este un antreprenor de succes! El deține o pensiune la Băile Olănești, din care face bani frumoși, mai ales acum, în sezonul cald. Uite cât costă să te cazezi la pensiunea lui Grig Chiroiu!

Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul din Trăsniții de la Prima Tv, este, pe lângă actor, și un antreprenor de succes. El deține o pensiune la Băile Olănești, care îi aduce bani frumoși, mai ales acum, în plin sezon estival.

Grig Chiroiu are grijă să le ofere tuturor turiștilor care trec pragul pensiunii sale servicii complete, iar costurile sunt pe măsură. Pensiunea și-a construit-o în anul 2007 și are 10 angajați. Cei care doresc să se relaxeze la Băile Olănești trebuie să scoată din buzunar 430 de lei pe noapte, dar tarifele pot ajunge și la 590 de lei pe noapte, în cazul unui apartament clasic, scrie Impact.

Grig Chiroiu a declarat pentru sursa citată mai sus că este mulțumit de afacerea sa, mai ales că în sezonul estival sunt mai mulți turiști ca în oricare altă perioadă a anului. Tot el a recunoscut că în ultima perioadă a fost nevoit să mărească prețurile.

„A trebuit să măresc tarifele în medie cu 20%. Inflația, mersul economiei, taxele cerute și de către stat, și de către autoritățile locale sau mai știu ce alte organisme, cum sunt cele legate de administrarea drepturilor muzicale, toate astea au mărit presiunea asupra noastră. Și atunci, răspunsul nu poate fi decât unul singur, în defavoarea clientului, mărirea prețurilor”, a declarat actorul, pentru sursa citată mai sus.

Ce servicii oferă pensiunea lui Grig Chiroiu

Pe site-ul Booking, pensiunea actorului se numește Noel și are următoarea descriere

„Pensiunea Noel se află în stațiunea Băile Olănești şi pune la dispoziţie camere cu balcon, un restaurant cu bar şi o zonă de lounge cu șemineu și canapea. La un cost suplimentar, pensiunea oferă servicii de masaj. Accesul Wi Fi este gratuit în întreaga proprietate. Toate camerele decorate în culori calde sunt dotate cu aer condiţionat. Acestea au TV, minibar şi baie privată cu duș şi uscător de păr.
Oaspeții pot savura preparate românești şi italieneşti, iar pentru copii sunt disponibile meniuri speciale. Când vremea permite, mesele pot fi servite pe terasa pensiunii, care oferă vedere la stațiune şi la munții din jur. Pensiunea Noel oferă facilități pentru tratamente moderne, cu personal medical instruit. Oaspeții pot alege dintr-o gamă variată de terapii disponibile, precum crenoterapie, terapii cu aerosoli și împachetări cu silicon. Centrul orașului este situat la 600 de metri de Pensiunea Noel. O stație de autobuz se află la 1 km. În apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită”.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.