Setari Cookie-uri

LVX Machina aduce în playlisturi THUG DELUXE

Cu muzica și versurile compuse de Cristian Balint și refrenul cântat de Grațiela Solomon, „THUG DeLUXE" te poartă așa cum te-a obișnuit LVX Machina, într-o altă lume, acolo unde satira și fabula nu au cum să lipsească, dar nici situațiile prezentate în maniera specifică lor.

După ce a ocupat timp de patru săptămâni prima poziție în Top 40 Radio Guerrilla, LVX Machina aduce în playlisturi varianta în limba engleză a single-ului „Golan de LVX": „THUG DeLUXE". Cu muzica și versurile compuse de Cristian Balint și refrenul cântat de Grațiela Solomon, „THUG DeLUXE" te poartă așa cum te-a obișnuit LVX Machina, într-o altă lume, acolo unde satira și fabula nu au cum să lipsească, dar nici situațiile prezentate în maniera specifică lor.

Clipul a fost filmat la New York într-o casă ce aparținea unui colecționar de artă și îi are în rolurile principale pe Meeko Gattuso, cunoscut publicului din serialul de succes „Euphoria" și pe Martina Karra, fotomodel și actriță. Clipul a fost filmat de Béla Baptiste, regizor și DoP austriac care are un singur tatuaj făcut la 15 ani, iar coincidența face ca pe umărul stâng să scrie „LVX".

După un an de experimente pe sound și imagine sub denumirea Corivat, Yvat și Chris Corvin au trecut la numele LVX MACHINA. Sub acest nume au lansat „Rai" și „Insomniac", cu videoclipuri care au câștigat numeroase premii la festivaluri de film din întreaga lume și au „salutat" publicul cu cel de-al treilea single al duo-ului: „Hello Holla", piesă ce a ocupat locul 1 timp de opt săptămâni în topul realizat de Radio Guerrilla. A urmat „CAPRA LVX", o satiră muzicală ce suprinde prin muzică și versuri viața și pofta de a trăi fiecare moment intens.

Yvat s-a făcut remarcat încă din 2000 ca sound designer pentru unele dintre cele mai prestigioase bănci de sunet din lume. Primul album al său, „Concert for Violin" a fost lansat alături de label-ul englez Experimental Seafood Recordings și a atras atenția BBC Radio 3, dar și a publicului de peste hotare. Dincolo de munca de studio, Yvat este un artist de live performance cu experiența a sute de concerte în cadrul festivalurilor internaționale.

Chris Corvin este actor, regizor, DJ și music producer, iar din 2012 își împarte timpul între New York și București. A lucrat cu Francis Ford Coppolla și a apărut în celebrul serial „The Blacklist", a regizat clipurile pentru LVX MACHINA, iar ca DJ a mixat în numeroase cluburi din Manhattan și Brooklyn.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.