Setari Cookie-uri

'Raza' este single-ul pe care PETRA l-a pregătit pentru această toamnă

PETRA aduce în această toamnă în playlisturi „Raza”, o călătorie muzicală ce te poartă printr-un amalgam de sentimente și trăiri pline de profunzime.

comunicat de presa: Cu muzica și versurile compuse de către Gabriel Huiban alături de PETRA, „Raza” este rezultatul colaborării dintre cei doi artiști talentați care și-au dorit ca prin muzică să reaprindă scânteia din inimile ascultătorilor.

De la versurile puternice și pline de semnificație, la aranjamentele muzicale complexe și interpretarea PETREI într-o manieră sensibilă, dar plină de pasiune, „Raza” te învăluie într-o atmosferă de mister și introspecție, ce captează emoții și gânduri profunde, de la prima până la ultima notă.

Odată cu „Raza", artista își propune să transmită un mesaj de conexiune, reflectând lumina și întunericul din viață și să inspire ascultătorii să exploreze adâncurile propriilor lor gânduri și emoții.

Citește și:

„«Raza» este despre acea persoană care apare când te aștepți mai puțin și îți schimbă viața pentru totdeauna. Piesa descrie o relație deosebită din viața mea, așa că mă bucur că am ocazia să o împărtășesc cu publicul. Pentru mine, «Raza» reprezintă un imn al dragostei. Sper ca și oamenii să își deschidă sufletele și să primească acest cântec în viața lor cu mult drag❤️", spune PETRA.

Cei care i-au descoperit talentul au fost părinții ei, iar de atunci au început și primele ore de canto, solfegiu, pian și respectiv, primele concursuri. PETRA își scrie singură textele, pentru că viața sa o inspiră și a pregătit deja o mulțime de piese împreună cu producătorul ei muzical, Gabriel Huiban, care îi este și manager. PETRA și-a deschis pentru prima dată sufletul prin muzică odată cu lansarea primului single din cariera muzicală: „Sunt bine”. Au urmat „Ireligios” „Mai dansează”, alături de Randi și „Move Like Chaplin”, alături de DJ SAVA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.