Setari Cookie-uri

Pictorialul sexy al Mădălinei Ghenea l-a făcut pe Mihai Bobonete să aibă o reacție surprinzătoare: Să vă dea Dumnezeu sănătate

Mădălina Ghenea a postat noi fotografii în ipostaze sexy, care au stârnit numeroase reacții în mediul online. Mihai Bobonete a scris un comentariu în stilul caracteristic, iar ulterior, iubitul actriței, tenismenul bulgar, Grigor Dimitrov, a intervenit.

Mădălina Ghenea este de o frumusețe răpitoare, iar senzualitatea cu care pozează atrage privirile tuturor internauților. Recent, frumoasa româncă a distribuit noi imagini cu ea, făcute în cadrul unui pictorial.

Mădălina Ghenea este pozată în lengerie intimă, iar felul în care actrița privește către camera de fotografiat i-a înebunit pe urmăritorii săi de pe Instagram. Printre cei care și-au arătat aprecierea pentru pozele sexy a fost și Mihai Bobonete, care i-a scris un comentariu în stilul său caracteristic.

„Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!?”, a transmis public juratul de la „Românii au talent”.

Citește și:

Și iubitul Mădălinei. tenismenul bulgar, Grigor Dimitrov, a apreciat ipostazele exu în care a fost surprinsă partenera sa de viață. Deși trăiesc o poveste de iubire de doar câteva luni, cei doi au o relație bine închegată și călătoresc adesea împreună.

„Dio Mio ❤️❤️Mamma Mia ”, a scris Grigor Dimitrov, în secțiunea de comentarii.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.