Setari Cookie-uri

Lecțiile prețioase pe care Iuliana Pepene le-a învățat de la America Express

Iuliana Pepene a vorbit depre experiența trăită la America Express, dar și despre toate lecțiile pe care le-a avut de învățat.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-au aventurat împreună în „America Express”, sezon ce va fi difuzat anul viitor. Cele două jurnaliste au petrecut două luni într-o aventură plină de provocări și momente inedite, iar acum s-au întors în țară cu amintiri prețioase și lecții de viață importante.

Pentru Iuliana Pepene, această experiență a reprezentat un detox de social media și internet, deoarece timp de două luni nu a avut acces la telefon. Ea a mărturisit pe platforma Instagram cum, după revenirea în România, obișnuia să își uite telefonul peste tot, întrucât s-a obișnuit să trăiască fără el. Această lipsă de conexiune digitală a ajutat-o să interacționeze mai mult cu oamenii din jur și să se bucure de momentele reale ale vieții.

Citește și:

„După două luni fără telefon la America Express, când am ajuns acasă îmi uitam telefonul peste tot… la restaurant pe masă, îl pierdeam prin casă. Nu e tocmai un lucru rău, a fost așa un detox de social media și de tot ce înseamnă internet. Nu e rău fără telefon, te ajută să interacționezi mai mult cu oamenii”, a mărturisit vedeta pe InstaStory.

De-a lungul perioadei petrecute la „America Express”, Iuliana Pepene a descoperit lucruri noi și surprinzătoare despre ea însăși. Unul dintre aspectele revelatoare a fost capacitatea sa de a rămâne calmă în situații tensionate, fapt care a uimit chiar și pe vedetă.

„Știu că m-am întors diferită, am învățat foarte multe lucruri noi despre mine la America Express. Unul dintre lucrurile revelatoare pentru mine a fost faptul că eu pot fi calmă… e foarte straniu, am crezut că m-am îmbolnăvit sau ceva. Acolo am fost surprinzător de calmă… eu acolo mâncam foarte puțin și nu mai aveam energie să mă enervez”, a mai adăugat ea.

Citește și:

În timpul filmărilor, Iuliana Pepene a fost impresionată de locurile noi vizitate și de poveștile incredibile pe care le-a ascultat. A fost o oportunitate să cunoască oameni minunați și să construiască legături de prietenie cu ceilalți concurenți.

„Experiența asta de la America Express, drumul ăsta sisific pe alocuri, dar presărat și cu foarte multe momente frumoase m-a făcut să înțeleg foarte multe lucruri despre mine, să văd locuri noi, să ascult povești incredibile, să leg prietenii cu oameni foarte faini, pentru că toți competitorii au fost extraordinari și s-a legat așa o prietenie pe viață și mi-a dat un boost”, a mai declarat vedeta.

Înainte de începerea filmărilor pentru emisiune, Iuliana și partenerul ei, Alex, au ales să se relaxeze în paradisul exotic din Maldive. După încheierea aventurii la „America Express”, au optat pentru o altă destinație preferată de români, Grecia. Cei doi au ales insula Lefkada, cunoscută pentru frumusețea sa naturală și plajele spectaculoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.