Setari Cookie-uri

Portalul magic 12:12 anunță sfârșitul unui capitol. Acesta este ultimul strigăt al îngerilor pentru a ierta trecutul

Pe măsură ce ne apropiem de acest moment feeric din calendarul cosmic, fiecare semn zodiacal este îndemnat să se conecteze la energia cerească și să își pună o dorință care rezonează cu amprenta sufletelor lor cosmice. 

Sfârșitul este aici. Portalul magic 12:12 este finalul de care aveam nevoie după un an incredibil de solicitant și de greu. Universul aliniază astrele în favoarea noastră și ne îndeamnă să iertăm trecutul, să ne învățăm lecțiile și să ne pregătim sufletele pentru un nou început. Acest capitol este pe cale să se încheie și este timpul să dăm și noi pagina și să o luăm de la capăt.

Portalul magic 12:12 anunță sfârșitul unui capitol. Acesta este ultimul strigăt al îngerilor pentru a ierta trecutul și a o lua de la capăt

Pe măsură ce ne apropiem de acest moment feeric din calendarul cosmic, fiecare semn zodiacal este îndemnat să se conecteze la energia cerească și să își pună o dorință care rezonează cu amprenta sufletelor lor cosmice.

Citește și:

Dorința pe care să o transmiți în Univers în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Pentru tine Portalul Magic 12:12 semnalează momentul perfect pentru a aprinde scânteia noilor începuturi. Fie că este vorba despre o aventură profesională, un obiectiv personal sau o dorința îndrăzneață a sufletului, Universul te încurajează să îți îmbrățișezi energia dinamică și să te pregătești pentru aventuri interesante ce se aliniază cu dorințele tale.

Horoscop Taur

Îți dorești stabilitate și prosperitate pentru următorul capitol al vieții tale. Acest lucru ar putea implica abundență financiară, o viață de familie armonioasă sau o conexiune mai profundă cu ce se întâmplă în jurul tău. Universul te încurajează să îți concentrezi dorințele pe construirea unei fundații sigure care să îți permită să prosperi atât în domeniul material, cât și pe plan emoțional.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Portalul Magic 12:12 este un moment oportun pentru a îți dori abilități de comunicare îmbunătățite și conexiuni semnificative cu oamenii din jurul tău. Te vei simți atrasă de dorințe ce implică o exprimare mai autentică sau legături profunde cu sufletele cu care rezonezi. Această perioadă te încurajează să cauți armonie în relații printr-o comunicare deschisă și sinceră.

Horoscop Rac

Magia este aici și vine să îți inunde viața. Pentru tine Portalul Magic 12:12 aduce liniștea după care tânjești de atât de mult timp. În sfârșit, simți că poți face pace cu trecutul astfel încât să închizi ultimul capitol al vieții tale și să o iei de la capăt. Dorința ta: să fie bine în următorul an.

Citește și:

Horoscop Leu

Îți dorești bunăstare emoțională și o conexiune mai profundă cu sinele tău în această perioadă. Ai ocazia să îți vindeci rănile din trecut, să întăreșți legăturile familiale și chiar să găsești pacea interioară. Astrele te încurajează să te concentrezi pe dorințele care îți hrănesc emoțiile și te ajută să aduci siguranță și confort în prezentul tău.

Horoscop Fecioară

Portalul magic 12:12 îți stârnește dorința de autoexprimare în această perioadă. Este posibil să te simți atrasă de dorințe ce implică prezentarea propriilor talente, urmărirea unor eforturi creative sau primirea recunoașterii pentru contribuțiile tale în tot acest an.

Horoscop Balanță

Ești pregătită pentru schimbări incredibil de frumoase, draga mea născută în zodia Balanță? Universul te încurajează să pășești în lumina reflectoarelor cu încredere și să îmbrățișezi toate surprizele pe care divinitatea ți le scoate în cale. Dorințele tale ar trebui să fie legate de visuri și fericire.

Citește și:

Horoscop Scorpion

În timpul Portalului Magic 12:12 îți dorești bunăstare și armonie. Simți nevoia să faci un pas în spate, să îți analizezi viața, să accepți schimbările, să îți înveți lecțiile și să îți pregăteșți sufletul să o ia de la capăt. Ai încredere că totul va fi bine.

Horoscop Săgetător

În timpul Portalului Magic 12:12 ai o singură dorință care vrei să ți se împlinească: să te detașezi de tot ce a fost astfel încât să te poți vindeca cu adevărat de trecut și să o iei de la capăt cu viața ta. Ai încredere că lucrurile se vor aranja în beneficiul tău.

Horoscop Capricorn

Magia te înconjoară în această perioadă și trebuie să profiți de ea. Universul te îndeamnă să îți îndrepți atenția asupra dorințelor sufletului și mai puțîn asupra dorințelor inimii. Pentru tine în aceaste zile ar trebui să conteze cel mai mult găsirea liniștii și a păcii.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Îți poți dori transformare și reînnoire personală în timpul Portalului Magic 12:12. Acest lucru ar putea implica renunțarea la vechile obiceiuri, îmbrățișarea creșterii personale sau chiar experimentarea unei treziri spirituale profunde.

Horoscop Pești

Portalul Magic 12:12 semnalează o dorința de expasiune și creștere pe toate planurile. Ești pregătită să te concentrezi asupra împlinirii unori visuri mai vechi pe care mereu le-ai pus pe plan secund. Lucrurile se schimbă și viața devine tot mai interesantă pentru tine.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.