Setari Cookie-uri

Brigitte Pastramă, clipe dificile pe patul de spital: În momentul acela mi-am zis ce rămâne în viața asta...

Brigitte Pastramă a trecut printr-o grea încercare atunci când a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor. Vedeta a fot vizitată doar de fiica ei, iar această situație a făcut-o să ia o decizie radicală.

Brigitte Pastramă este cunoscută ca fiind o femeie puternică, hotărâtă, mereu pregătită să ia cele mai bune decizii pentru familia sa. Cu toate acestea, ea a trecut prin momente dificile în viață, care au adus o nouă perspectivă asupra valorilor și priorităților sale. Un episod dureros petrecut în urmă cu un an, când s-a simțit abandonată pe patul de spital și i-a lipsit sprijinul celor apropiați.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a înțeles atunci că familia este cea mai importantă și că singurele persoane pe care se poate baza cu adevărat sunt copiii săi. Momentul în care fiica sa, Sara, a fost singura persoană care a vizitat-o în spital a declanșat o schimbare majoră în viața ei.

„Am avut anul trecut un episod în care am fost pe un pat de spital și unica persoană care a venit la mine a fost fata mea. În momentul acela mi-am zis ce rămâne în viața asta, decât copiii? Până la urmă, totul e trecător. Aveam 45 de ani atunci și mă gândeam: cine are grijă de mine la bătrânețe? Trebuie să am grijă de copiii mei să nu devină drogați, să trăiască precum o plantă agățătoare. De atunci am înscris-o la o școală privată și am vrut să elimin tot ce înseamnă droguri, alcool din viața Sarei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru wowbiz.ro.

Citește și:

Cu tristețe și introspecție, Brigitte a hotărât că vrea să ofere un viitor mai bun și mai sigur pentru fiica ei. A luat decizia de a se muta definitiv din România și de a se stabili în Dubai, o alegere inspirată de dorința de a proteja și de a-i oferi o altă educație fiicei sale.

Noul început în Dubai a presupus sacrificii financiare și personale, dar Brigitte a fost hotărâtă să investească în viitorul și bunăstarea Sarei. A înscris-o la un liceu cu o perspectivă promițătoare, axat pe jocuri video și inginerie robotică, urmărind să îi ofere posibilități și perspective într-o industrie cu potențial.

„Eu nu am făcut neapărat o investiție imobiliară. Am făcut acest lucru ca un sacrificiu, pot spune, pentru că îmi doresc ca fetița mea să studieze într-o țară safe, unde nu are acces la droguri și la alcool. Nu se găsește alcool în magazine. A ales un liceu games, ceea ce înseamnă și multă inginerie robotică. Este un liceu cu perspective foarte bune. Se numește liceul viitorului, ea și-a ales cursurile. Ea ar vrea să facă psihologie, dar a ales și business. Eu aș fi vrut altceva pentru ea, IT, dar acum vedem pe ce o să rămână”, a declarat Brigitte pentru Viva.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    28 Iulie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.