Setari Cookie-uri

Eden Golan aduce în playlisturi Dopamine

Eden Golan aduce în playlisturi „Dopamine", un single captivant și electrizant, în care versurile pline de mister vor rămâne întipărite în minte chiar de la prima ascultare, servind drept mărturie pentru talentul incredibil al tinerei artiste. „Dopamine" este o adevărată întruchipare a evoluției lui Eden Golan ca artist. 

Eden Golan aduce în playlisturi „Dopamine", un single captivant și electrizant, în care versurile pline de mister vor rămâne întipărite în minte chiar de la prima ascultare, servind drept mărturie pentru talentul incredibil al tinerei artiste. „Dopamine" este o adevărată întruchipare a evoluției lui Eden Golan ca artist.

Versurile puternice combinate cu vocea unică a artistei creează o fuziune irezistibilă de elemente pop și electronice care o diferențiază de alți artiști din industrie.

„A fost o plăcere să creez această piesă cu talentatul Yinon Yahel. «Dopamine» este despre tiparele distructive în care se găsesc unii oameni atunci când iubirea și manipularea se împletesc. Sper ca această melodie să servească drept reamintire pentru a prețui conexiunile autentice și a renunța la cele toxice", spune Eden Golan.

După ce a participat la „The Voice Kids" și a cucerit juriul și publicul, Eden Golan și-a continuat călătoria muzicală alături de artiști precum Lucky Luke și TYMMA cu care a lansat single-urile „Ghost Town", „Let Me Blow" Ya Mind" și „Taxi". Artista petrece mult timp în studio, unde scrie și compune muzică.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.