Setari Cookie-uri

Edy Chereji, fondatorul Untold, răspunde la controversa privind concertul lui Gheboasă

Fondatorul festivalului Untold a menționat că Gheboasă reprezintă doar unul dintre cei peste 250 de artiști invitați și că diversitatea muzicală este un aspect important al evenimentului.

Festivalul Untold din Cluj-Napoca, desfășurat între 3 și 6 august, a fost marcat de controverse în urma concertului lui Gheboasă, artistul cunoscut pentru muzica trap. Fondatorul festivalului, Edy Chereji, a oferit primele reacții în legătură cu această situație prin intermediul unei postări pe Facebook.

Gheboasă, artist în vârstă de 21 de ani, a interpretat o piesă care conținea cuvinte obscene în timpul concertului său la Untold 2023, stârnind reacții diverse în rândul publicului și în mediul online. Edy Chereji a subliniat că Gheboasă reprezintă genul muzical trap, popular în rândul tinerilor, și că acesta este doar unul dintre cei peste 250 de artiști invitați la festival în acest an.

„Gheboasă este exponentul curentului trap, care are o priză tot mai mare în România și în străinătate la publicul tânăr. Pe de altă parte, el reprezintă doar unul din cei peste 250 de artiști, la o scena secundară, care a mai fost invitat la multe evenimente din țară, în acest an”, a explicat Chereji, care a luat și atitudine cu privire la show-ul lui Gheboasă din cadrul Untold 2023.

Citește și:

Fondatorul Untold a subliniat că nu s-a intervenit niciodată în actul artistic al cântăreților care au urcat pe scena Untold, deoarece festivalul susține libertatea de exprimare. Fiecare artist își asumă responsabilitatea pentru mesajele și conținutul livrat publicului în timpul concertelor.

„Aș mai menționa și faptul că noi nu am intervenit niciodată în actul artistic, deoarece credem în libertatea de exprimare. Fiecare artist își asumă mesajele și este responsabil de conținutul pe care îl livrează”, a mai transmis Edy Chereji.

Gheboasă, cunoscut și pentru popularitatea sa de pe TikTok, a adunat milioane de vizualizări pentru melodiile și videoclipurile sale. Conform unor surse, el primește aproximativ 2000 de euro pentru un concert și deține o firmă de haine sport destinate tinerilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.