Setari Cookie-uri

CRBL, primele declarații după accidentul suferit: Avem foarte multe semne de întrebare

CRBL a făcut primele declarații după accidentul de motocicletă suferit.

În data de 6 august 2023, CRBL a fost implicat într-un accident rutier în Hațeg, județul Hunedoara. Artistul se afla pe o motocicletă și a încercat să depășească neregulamentar o coloană de mașini aflate în așteptare. În urma manevrei, el s-a izbit de o autoutilitară care se afla în fața sa și care efectua un viraj la stânga pentru a pătrunde pe o altă stradă. CRBL a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost dus la spital pentru evaluare și tratament.

La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, se arată în comunicatul transmis IPJ Hunedoara.

Citește și:

În următoarele zile după incident, artistul a oferit primele reacții în ceea ce privește starea sa de sănătate. El a menționat că se află sub supraveghere medicală și că încă se recuperează. Totodată, a subliniat că au rămas multe semne de întrebare legate de eveniment și că încă învață din experiența sa.

„Încă sunt sub supraveghere medicală, atât pot să vă spun. Mai mult nu am ce să spun, că nu știm, avem foarte multe semne de întrebare”, ne-a declarat CRBL, la scurt timp după accident.

Ulterior, CRBL a dorit să clarifice situația printr-un mesaj transmis pe platformele de socializare. El a asigurat fanii că se recuperează și că starea sa de sănătate este bună. Artistul a exprimat recunoștință față de cei care au avut grijă de el și a menționat că învață lecții importante din această experiență. El a subliniat că, deși au fost momente dificile, este bine și că va împărtăși povestea reală cu privire la eveniment în viitor.

Citește și:

„Salutare, dragii mei! În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț, că așa se întâmplă în viață. (…)

A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji. Nu mai citiți toate știrile, pentru că nu sunt chiar așa… O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. «Oficial îmi merge bine»”, a mărturisit CRBL, pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.